Applikationen iDevice.ro er nu kompatibel med iPhone 5 og iOS 7

  Denne aften ankom han endelig App Store en version af iDevice.ro-applikationen som er kompatibel med begge dele iPhone 5, samt med den nye iOS 7. Når du bruger det, vil du bemærke, at visse grafiske elementer ikke vises korrekt, dette skyldes det nye iOS 7 og indtil dens officielle lancering vil de forblive uændrede. Du vil også bemærke implementeringen af ​​et ikon i applikationen, der leder dig til den daglige liste over tapeter, men også en knap, der giver registrerede medlemmer mulighed for at logge ind på de konti, der er tilgængelige på webstedet.

  Denne version af applikationen indeholder desværre ikke et landskabsmodul, men det vil blive implementeret i de følgende dage, så hvis du ikke har iOS 7 eller iPhone 5, opdater ikke endnu og vent på den version.

Jeg vil gerne takke Victor Campeanu for denne opdatering, og hvis du ikke allerede er bekendt med hans arbejde, anbefaler jeg dig at besøge ham applikationsside i App Store, fordi den har mange interessante og nyttige applikationer til dig!

I iOS 7 er der mulighed for ikke at modtage meddelelser ved at installere den nye version af applikationen, så vær tålmodig, vi forsøger at løse problemet.

Støt iDevice.ro-fællesskabet! Tilmeld dig som medlem!

Startpris:
-
Navn:
iDevice Ro Push App

gratuit

s





Udvikler: Victor Campeanu
universitet
Kategori: Nyheder


Beskrivelse: iDevice.ro er i øjeblikket den mest læste teknologiske blog i Rumænien, hundredtusindvis af rumænere læser månedligt de nyeste og mest interessante nyheder om Apple-produkter og mere.

iDevice.ro er c...


Applikationens størrelse er: 2.3 Mb


46 KOMMENTARER

  1. @zaone nu stiu sigur da am așa o impresie ca nu are notificări :)) poate nu le primesc eu am dat si un Restart la iPhone si le am si activate…

  2. e de bun augur update imi place mai mult cum arata acum aplicati ..inaintea arata naspa sincer

  3. Eu deja am noua versiune pe iPhone 5. Foarte frumos in fullscreen , dar dupa ce te uiti la un video in aplicatie in modul landscape status bar-ul ramane in landscape… In rest este foarte

  4. Esti meserias. Macar tu nu ai uitat de Romania si de romani in ciuda Apple si FIFA. Sa traiesti si tu si aplicatia 1000 ani

  5. Primesc notificari pe ios6, iphone 5,dar ca inainte. Cate 3-4 odata chiar daca nu e nimic nou. In rest e ok!

  6. Merge mult mai bine pe iphone 5 ios 6.1.4
    Asteptam de mult schimbarile astea
    Bafta in continuare !!!

  7. ZAONE te rog ajuta ma. Sau oricare altul care stie…. mi-am instalat o aplicatie rss numita NEWS NOTIFICATION , pe macbook, dar nu stiu care este linkul de rss de la idevice. Nu am avut probleme cu alte linkuri ca le-am pus deja. Va rog postati aici linkul exact. Va multumesc anticipat.

  8. @zaone poate pe viitor o sa se poată face aplicația sa ne ducă din notificare direct pe o anumită postare

  9. In sfarsit un lucru bun dar problema este ca daca vreau sa iau un wallpaper trb sa intru in safari pe idevice.ro pr ca din aplicatie nu se poate salva imaginea. Nici pe app veche nu mergea nici pe asta.. Sau poate nu stiu eu si ma ajuta cineva?

  10. Totul ok si mai ales inaintea Yahoo Messenger care nu au lansat un update nici pana acum. Probabil asteapta iPhone 7

  11. O prostie de update eu foloseam vechea versiune pe ipad si merge bine si in landscape mode. Dar acum tastatura este doar in landscape si aplicatia in sine doar in portrate mode. Trist !

  12. salut, zaone daca vreau sa ami fac un abonament la idevice.ro, cum procedez ? ms precizez ! daca se poate de iphone

  13. ZAONE, te-am rugat aseara sa-mi dai un link cu RRS-ul pentru pagina ta,iDevice.ro …. sa primesc stirile automat pe macbook. TE ROG . Nu reusesc sa setez nicicum cu linkul care apare pe site….trebuie sa pun si HTTP in fata ? Multumesc !

  14. @AdrianC: I-am contactat pe cei care au sistemul de notificari si astept sa-mi spuna ce si cum. Pe iOS 7 se pare ca nu toata lumea le primeste, in iOS 6 merge totul ok.

  15. Incearca sa dai load more entries de pe prima pagina fara sa agati reclama de jos. Mie nu-mi iese, deschid doar reclama.
    Era ok aplicatia asta, cred ca ati stricat-o cu prea multe reclame.

  16. Am instalat si eu aseara noua aplicatie iDevice. iPhone 5, iOS 6.1.4 – nu am primit nicio notificare in dimineata asta …

  17. @Claudiu: Exista optiunea de a le scoate pe toate, uita-te la sectiunea Abonare.
    Pe iOS 6 merg notificarile, testat de mine. Dati un restart terminalelor, eventual cu o reinstalare intre ele.

  18. Vezi ca este un bug, dupa ce te uiti la un clip pe youtube in fullscreen ramane totul in landscape….

  19. salut, imi poate spune cineva de ce nu mai primesc notificari pe iphone5 de la idevice? am avut ios 7 beta 1, am testat 1 zi si beta 2 si am revenit la 6.1.4, dar nu mai primesc notificari! este o problema de la mine sau din alta parte? multumesc anticipat!

  20. Hej Zaone
    De când am făcut update la iDevice am 110 notificari care nu se mai reseteaza si intru in aplicație de cel puțin 20 x pe zi
    Er 6.1.4
    tak