Apple annoncerer at nå 1 milliard podcast-abonnenter

  I løbet af den sidste nat selskabet Apple a anutat ca 1 miliard de abonari au fost inregistrate pentru sistemul sau de podcast-uri disponibile in iTunes Store. Apple a lansat in anul 2005 o sectiune numita podcasts, in ea persoanele interesate putand publica continut multimedia audio sau video pe diverse topicuri. Facut ca o alternativa la show-urile radio, podcast-urile au devenit extrem de populare, dand companiilor posibilitatea de a isi face propriile show-uri dupa bunul plac, fara a fi limitati din vreun punct de vedere.

  In cei 8 ani de existenta sectiunea Podcasts a fost gazda emisiunilor unora dintre cele mai mari companii din SUA si pentru a marca evenimentul, cei de la Apple au generat in iTunes Store o sectiune speciala in care listeaza cele mai populare podcast-uri disponibile pentru utilizatori. Daca sunteti interesati puteti accesa sectiunea ved at følge dette link, iar pentru a descarca podcast-uri va trebui sa instalati aplicatia Podcasts apasand butonul gri Descarca din App Store.

Startpris:
-
Navn:
Podcasts

gratuit

s





Udvikler: iTunes Sarl
universitet
Kategori: Underholdning


Beskrivelse: Podcasts-appen er den nemmeste måde at opdage, abonnere på og afspille dine yndlingspodcasts på. Udforsk hundredtusindvis af gratis lyd- og videopodcasts fra PodcastsStore. Opret personlige stationer, der...


Applikationens størrelse er: 7.2 Mb