Steve Jobs - 2 år væk fra menneskeheden

[youtube]http://youtu.be/dInYmYI7Q20[/youtube]

  Pe data de 5 octombrie 2011 omenirea era zguduita de vestea decesului legendarului CEO Apple, Steve Jobs, iar astazi se implinesc 2 ani de la acel eveniment. Dupa o foarte lunga lupta cu cancerul pancreatic, Steve Jobs a intrat in nefiinta la doar o zi dupa ce Apple prezenta lumii intregi iPhone 4S, unul dintre ultimele proiecte in care a fost implicat activ fostul lider din Cupertino. Desi a parasit prematur aceasta lume, Jobs a reusit sa o modeleze aproape dupa bunul plac, fiind unul dintre antreprenetorii care a stiut sa prevada nevoile consumatorilor si sa le aduca acestora produsele de care nici macar nu stiau ca au nevoie.

[youtube]http://youtu.be/DrBw2cXWZS8[/youtube]

  Desi Apple a ramas fara ilustrul sau CEO de mai bine de 2 ani de zile, Jobs a avut grija sa lase in urma sa proiecte pentru produsele care au fost lansate in aceasta perioada pe piata si se speculeaza ca inca exista in dezvoltare unele proiecte concepute dupa indicatiile sale. In doi ani de zile lumea a resimtit lipsa lui Steve Jobs, Apple a resimtit lipsa lui Steve Jobs si deocamdata nimeni nu  a reusit sa ii egaleze capacitatea de a percepe nevoile consumatorilor sau puterea de a aduna in jurul sau nu doar angajatii Apple, ci si clientii care achizitioneaza produsele Apple.

[youtube]http://youtu.be/GnGI76__sSA[/youtube]

  Din pacate Steve Jobs a fost unic in felul sau de gandi si in felul sau de a actiona sau de a isi conduce oamenii, iar pana la aparitia unei minti cel putin la fel de luminate nu ne ramane decat sa asteptam.

[youtube]http://youtu.be/54scpG0A7qk[/youtube]