OS X 10.10 – de første billeder viser nyhederne udarbejdet af Apple

  OS X 10.10 vil blive præsenteret i løbet af denne aften af ​​virksomheden Apple, iar cu doar cateva ore inaintea demonstrarii sale pe scena WWDC 2014, iata ca vedem si primele imagini cu noua versiune a sistemului de operare. In imaginile acestui articol du vil se un kontrol center similar cu cel din iOS 7, el fiind deschis din partea stanga a ecranului si oferind acces la sectiunea de setari a OS X, Flytilstand, Vil ikke forstyrres, Om denne Mac, butoane pentru controlarea WiFi/Bluetooth, un slider pentru controlarea luminozitatii, sistem de control audio, butoane pentru AirDrop si AirPlay, plus optiunile de inchidere, restart, etc.

 Adskilt fra kontrol center vedem ca in Meddelelsescenter Apple a ales sa implementeze sectiunea I dag cu informatii similare celor oferite in iOS, aplicatiile Stocks si Weather facandu-si deasemenea loc in aceasta interfata. In continuare vedem noua versiune a Safari pregatita de catre compania Apple, design-ul pentru interfata browserului fiind usor modificat pentru a il face mai apropiat de cel utilizat in iOS 7.

  In final vedem si noul Dock al OS X 10.10, compania Apple alegand sa aplice un efect de translucenta in spatele iconitelor, wallpaper-ul fiind afisat blurat in locul clasicului design utilizat pentru atatia ani de zile. In ceea ce priveste iconitele aplicatiilor, observam ca doar pentru cea Finder exista o schimbare majora, Apple preferand sa renunte la background-ul utilizat de-a lungul anilor pentru ea.

  Toate pozele de mai sus au fost inregistrate in luna martie a acestui an, adica acum o luna si jumatate de zile, deci tot ceea ce vedem acolo s-a schimbat intr-o anumita masura, desi baza va ramane aceeasi. Glem ikke, at jeg venter på dig på mandag iDevice.ro starter med 19:30 for at diskutere alt, hvad der vil blive præsenteret af Apple.