iOS 8 vil tilbyde FULD adgang til at tilpasse en af ​​de mest brugte funktioner i iDevices

ios 7 kamera ikon

  iOS 8 ne-a adus o multitudine de noi optiuni pentru editarea pozelor inregistrate folosindu-ne iDevice-urile si a adus o optiune pentru controlarea luminozitatii chiar in timpul inregistrarii poze. Ceea ce iOS 8 nu ne-a adus inca este posibilitatea de a controla expunerea, ISOCPC, balanta de alb, viteza shutter-ului in timpul inregistrarii unei poze, insa toate aceste lucruri de vil ændre sig din momentul lansarii oficiale a sistemului de operare.

  I WWDC 2014 Compania Apple a afirmat ca va oferi in sfarsit posibilitatea de a controla manual aplicatia Kamera a iOS 8, iar acest lucru presupune controlarea tuturor functiilor de mai sus si nu numai. Aplicatiile native Camera ale Android, Windows Phone, Blackberry eller Symbian ofera de ani de zile optiunea de a controla aceste functii in timpul inregistrarii pozelor, iar acum o vom putea face si noi.

  Probabil caplicatia Camera a iOS 8 ne va permite sa alegem inclusiv rezolutia de inregistrare a pozelor sau filmelor si inregistrarea cu sunet sau fara, insa totul vom afla abia cand iOS 8 va fi disponibil oficial.