iPhone 6 og iPhone 6L - priser afsløret af en mobiltelefonoperatør

iPhone 6 pret - iDevice.ro

  Denne uge v-am vorbit intr-un articol despre un zvon aparut pe un website spaniol in legatura cu iPhone 6 pris, Ie priser iPhone 6 med 4.7 tommer skærm si iPhone 6 med 5.5 tommer skærm. Derefter informatia nesigura sugera det faktum, at iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va costa 750€Mens iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va costa 950€, preturile fiind mai mari decat cele cerute de catre Apple pentru actualele iPhone-uri, exagerat de mari in cazul modelului de top.

  Acum aflam ca preturile au fost obtinute de la o sursa din interiorul operatorului de telefonie mobila Telefonica, acesta aflandu-se in discutii cu Apple privind vanzarea celor doua modele ale iPhone 6. Desi pretul pentru iPhone 6 med 4.7 tommer skærm pare a fi cat se poate de probabil, imi vine extrem de greu sa cred ca Apple va cere nu mai putin de 950€ pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si nu va oferi cel putin 64 GB spatiu de stocare pentru dispozitiv.

  eftersom Apple a anuntat astazi conferinta pentru prezentarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch pe 9 septembrie, nu mai avem mult de asteptat pentru a afla preturile reale.