Samsung beder almindelige mennesker om at sammenligne iPad Air med Galaxy Tab S på gaden (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wCrcm_CHM3g&w=580&h=370]

  I en ny reklameplads til promovering Samsung Galaxy Tab Sselskab Samsung gik i gaderne New York beder almindelige mennesker sammenligne tabletten med iPad Air. Som forventet roser brugerne tabletten Galaxy som værende tyndere, lettere og mere "smukke" end iPad Air, dens skærm viser flere pixels end iPad Air, og dette motiverer brugerne til at erklære den som vinder i en kort sammenligning.

  I betragtning af at vi taler om et reklamespot lavet af Samsung, var det så tydeligt som muligt, at iPad Air ikke vil blive rost af brugerne, men det er rart at se, at Samsung ved, hvordan man laver gode reklamespots uden at gøre grin med sig selv af brugere. Samsung Galaxy Tab S er den nyeste tablet lanceret af Samsung-virksomheden på markedet i år som en direkte konkurrent til iPad.

12 KOMMENTARER

  1. Da nu ataca utilizatorii dar tot ataca ceva. Un spot publicitar sau o reclama trebuie sa fie despre acel produs obiectiv si nu comparativ. Daca esti o companie profesionala si de bun simt si iti vezi de treburile tale.

  2. Nu-mi plac tabletele de la Samsung, dar ecranul Galaxy Tab-ului S este grozav.Cel putin al variantei de 8.4 inch pot spune ca este mai bun decat al iPad-ului.Din pacate nu este lipsita de lag-ul deja consacrat, experienta si calitatea materialelor facandu-ma mereu sa aleg un iPad in detrimentul unei tablete de la Samsung.

  3. Niste oameni prosti la fel ca toate produsele de la Samsung :)))
    Pai doar nu ii punea pe aia care preferau iPad-ul :)))

  4. Am avut android si windows phone , la android imi dădea tot felul de erori , se bloca si se misca foarte greu , la Windows phone singura problema era lipsa de aplicații . Am de 7 luni iPhone 5 si sunt foarte mulțumit , fara erori , si foarte multe aplicații .

  5. Ce porcarie de videoclip, ipad-ul este de 10 ori mai bun. Iar in privinta celor de la Samsung tableta e buna, sistemul de operare e prost, incomparabil cu IOS.

  6. @ Srb, nu uita si de seria de reclame “I am a Mac you are a PC” , in care Apple ataca cu efervescenta sistemul Windows. Nu uita faptul ca Apple face misto de concurenta atacand-o de fiecare data la fiecare prezentare. Microsoft si Google nu au facut-o niciodata.

    @ Alex, tipul ala tinea o lesa de caine in mana, dar lesa nu era intinsa, ceea ce sugereaza faptul ca nu afecta greutatea tabletei. Daca vrei sa fii civilizat, incearca sa nu jignesti oamenii cum ca ar fi prosti; daca ei au alte preferinte decat tine, nu inseamna ca sunt prosti.

    @ Gabi, las-o mai moale… “tot felul de erori” este o gogorita in care nu mai crede niciun copil de 12 ani. Eu am iDeviceuri, Android Deviceuri, iar frate-miu are Windows Phone. Niciunul nu este atat de slab fata de celelalte. Nu fac apologia cunoasterii, dar mi se pare incorect sa accept minciuni din partea unor pustani.

    Tableta iPad este excelenta, avand un sistem de operare bine construit, un ecran luminos, usor de folosit. Si tableta Galaxy este excelenta in aceeasi masura, cu un ecran superb, usoara, placuta, etc.
    Incercati sa acceptati ca si alti competitori ai Apple fac produse excelente.

  7. Sunt zvonuri ca filmarile pentru videoclip au durat nu mai putin de 2 luni. Samsung a intampinat probleme in gasirea unor persoane care sa prefere tableta lor! Dupa ce filmarile in Europa nu au avut nici un rezultat, s-au mutat pe taram american. In ultima instanta s-ar fi luat decizia filmarii in Asia, cu riscul de a fi acuzati de subiectivism.

  8. bai din 100 pers daca 10 aleg samsung si numa paia ii baga in video se vede ca astias disperati si am citit si eo vaza cu filmarile e adv:)