IPhone 6 LANCERING – 19. september i en udvalgt gruppe af lande, men hvornår i Rumænien?

iPhone 6 FUNKTIONEL - iDevice.ro

  iPhone 6 lancering este programata pentru data de 19 septembrie si nu 9 septembrie, asa cum sustin unele pseudo-publicatii din Romania, intr-un grup select de tari alese de catre Apple. V-am vorbit deja intr-un articol separat despre tarile in care va avea loc iPhone lancering 6 pe 19 septembrie si stiti prea bine ca Rumænien nu face parte din primul val de lansari, dar nu va face parte nici din cel de-al doilea val de lansari pentru noul terminal.

frigivelse iPhone 6 i Rumænien

  In anii trecuti, cand lansarile de iPhone-uri noi au avut loc in exact aceeasi perioada, Apple a ales ca Romania sa faca parte din cel de-al treilea val de lansari pentru noile sale terminale. Primul val va fi pe 19 septembrie, al doilea val va fi undeva in cursul lunii octombrie, in timp ce al treilea val, in care va fi inclusa si tara noastra, va fi undeva pe la inceputul lunii noiembrie, in preajma lansarii noilor tablete iPad, daca nu chiar simultan.

  Daca ar fi sa fac o prezicere privind lancering iPhone 6 in Romania pe data de 7 noiembrie pare cat se poate de logica, fiind o zi de vineri, normala pentru lansarile facute de catre Apple. Daca stocurile vor fi atat de mici precum se preconizeaza, atunci lansarea ar putea avea loc abia pe data de 14 septembrie, insa acest scenariu pare foarte putin probabil, cel putin din punctul meu de vedere.

  Acestea fiind spuse, vom avea mult de asteptat pana in momentul lansarii oficiale iPhone 6 in Romania, insa diverse magazine online vor aduce terminalul inainte ca Apple sa il distribuie oficial prin partenerii sai.

  Glem ikke, at jeg venter på dig i aften iDevice.ro 19:30 for at diskutere alt, hvad Apple-virksomheden vil præsentere.