iOS 8 GM – mine indtryk af den endelige version af iOS 8

  I løbet af tirsdag aften lancerede Apple-selskabet iOS 8GM for udviklere af applikationer til iOS-platformen, hvilket er den endelige version af operativsystemet, der tilbydes en uge i forvejen til test. Så fortalte jeg dig også, hvordan du kan installere iOS 8GM i dine egne terminaler, og hvis du har prøvet det, har du sikkert allerede fået en idé om, hvad du er ved at modtage på 17. september efter udgivelsen af ​​iOS 8.

  hjælp iOS 8GM i disse dage kan jeg sige det Apple har radikalt forbedret ydeevne sammenlignet med betaversionerne iOS 8 og løste næsten alle ydeevneproblemer for de tilgængelige applikationer i App Store. Desværre er batteriautonomi ikke ekstraordinær, så forvent ikke at have hele dage med autonomi, da den efter min mening er svagere end i iOS 7, men dette var forventeligt.

  Alt i alt kan jeg sige, at opdateringen til iOS 8 det er værd at gøre, hvis du nu ikke vil føle for meget manglen på nogle funktioner fra dine yndlingsapplikationer eller umuligheden af ​​at bruge bankapplikationer.

53 KOMMENTARER

  1. E adevarat ca acum putem sa stergem OTA din iphone-uri odata cu ios 7.1.2? Pot sa sterg ios 8 OTA cand o sa apara din iphone-ul meu? Intreb ca mi se pare prea bine ca sa fie adevarat :))

  2. Din cate am citit am inteles ca se misca mai bine ca si un ios 7, este mai fluid răspunde mai bine la butonare. Toate astea pe un iphone 5.

  3. nu am inteles foarte bine din ziua lansarii versiunii ios 8 GM daca il instalez azi pe telefon pot reveni la 7.1.2 pana miercuri 16.09.12 ??

  4. sigur ?? este verificata treaba ??
    nu de altceva dar am nevoie de jailbreak si n-as vrea sa stau fara pana la anul sau cine stie daca mai apare

    takket være en masse

  5. @nemes ion , unde ai auzit tu astea ? Eu am iPhone 5 si iti spun ca e cel mai tampit update posibil…merge mult mai greu si in afara de icloud drive nu aduce nimic nou

  6. @Ciprian pe You Tube. Poate ai dreptate cu iCloud drive, atata timp cat este dropbox. Mie personal cred ca Mi-ar plăcea noutatea de la SMS ca poti sa scrii direct din notificări fără sa mai intrii in aplicație. Nu stiu cu mesajele audio foto si video la noi cum se procedea daca se tarifeaza ca si MMS.

  7. @nemes ion , instaleaza-l personal si asa iti faci cel mai bine o parere. Acum e momentul , deoarece pana miercuri poti sa revii la iOS 7

  8. La masina:). Are un bugg cand il opresti, si am avut vreo 4-5 crashuri, e din ele in settings. Mai agata in unele locuri. L-am instalat mai mult sa vad care e diferenta la autonomie intre ios 7 si ios 8. E un pic de diferenta in favoarea lu ios 7, dar sigur o mai imbunatatesc in timp.

  9. e asa o incalcare a regurilor ca cer o confirmare din partea unei persoane care a reusit sa revina de la 8 GM la 7.1.2 atata timp cat tu nu confirmi dar publici un articol in care arati cum se face instalarea ios 8 GM ??

  10. Am instalat iOS 8 GM pe iphone 5 insa am revenit la 7.1.2 deoarece bateria era foarte foarte slaba… Se revine printr-un restore in DFU mode

  11. Da!am instalat eu si este foarte apropiat ca performanta cu ios 7.1.2.probabil pe viitor vor aparea update-uri care sa il faca chear mai rapid.eu nu am setat iphone-ul ca nou ci am facut doar update .bateria pare sa se consume in parametrii normali,o sa revin cu o parere zilele urmatoare

  12. Da se merita.am instalat eu pe 4s fara sa il setez ca iphone nou,doar update si este apropiat ca performanta cu ios7.1.2.bateria pare sa functioneze in parametrii normali.pe viitor cand vor aparea update-uri poate se va misca chear mai rapid…recomand.

  13. Merge mult mai rau pe iPhone 4S, asta ca update de la 7.1.2. E foarte laggy si unele aplicatii care mergeau impecabil pe iOS 7 mi-au dat crash pe 8. Pe mine nu m-a impresionat oricum cu niciun feature nou, mai ales ca nu au implementat tot ce au promis la WWDC cand l-au prezentat. De asemenea, autonomia bateriei a scazut drastic dupa update la 8. Ma bucur ca am putut reveni la 7.1.2 (a mers sa dau restore numai dupa ce l-am bagat in recovery mode).

  14. @ Laurentiu…Vad ca unii se plang de ios 8 pe iphone 5…nu cred ca ar fi o idee buna sa-l pui pe 4s.Si eu am un 4s si sincer…dupa cate am citit se pare ca va merge mai rau decat ios 7! Alegerea e a ta dar eu personal ,nu recomand ios 8 pe iphone 4s

  15. Instalat pe iphone 5, functioneaza foarte bine, nu are lag deloc, iar autonomia e in parametri, adica oricum il incarc in fiecare zi, pentru ca tin LTE activ. Incarcat de dimineata, acum mai am 31% si il folosesc destul.

  16. Salutare. Ai idee daca pe iPad Mini (1) iOS 8 ruleaza la fel de fluid ca in iOS 7.1.2?
    iPhone-ul meu 4s rula cam sacadat in iOS 8 beta 5 fata de 7.1.2, drept pentru care am motive de ingrijoarare. Bașca faptul ca nu pot face downgrade…

  17. Aproape 99% din 163 de app ce an func inclusiv smartbanking. Btw pe iphone4s ii perfect cred ca pot sa afirm mai bun decat ios7

  18. Pe 4S nu se merita, merge mai prost si nu are rost sa mai zic de baterie. Daca nu ma credeti, pur si simplu instalati-l + la siri functia de recunoastere a melodiilor nu merge si la spotlight sa iti apara rezultate Bing. Merge totusi mai bine ca iOS 7 pe iPhone 4. Asteptati mai bine iOS 8.0.1 sau iOS 8.1.

  19. Ce va tot cramponati atat cu i4-4? Toti va dati mari infocati apple, criticati in continuare noile versiuni dar folositi rasnite de 5 ani si vret acces la tehnologie noua,nu se poate fratilor.Degeaba se chinuie @zaone sa va bage ceva in cap si aici nu ma refer la majoritatea.Mergeti in PLM cu caruta de la Bucuresti pe litoral samsugilor…

  20. Eu pur si simplu am raspuns la intrebarile utilizatorilor pentru iPhone 4S. Este o experienta ceva mai proasta decat pe iOS 7, asta e tot.

  21. John,nu m-am referit strict la comentariul tau.Daca am comentat dupa tine asta nu inseamna ca ma refer la tine.Retine si pe viitor!

  22. Stiu asta si crede-ma ca stiam, dar in general nu e ok sa-ti exprimi frustarile in public. 🙂 Si pe iPad 3 are ceva lagg, oricum e normal pentru device-uri mai vechi, desi nu recomand sa faceti update, cel mult in cateva luni.

  23. Pe ios8 am o singura problema- nu mai pot raspunde direct din casca bluetooth ( si nici inchide apelul). A mai patit cineva ceva similar?