iOS 8.0.2 er blevet frigivet til iPhone, iPad og iPod Touch!

  Efter en ubesvaret lancering a iOS 8.0.1 som efterlod mange iPhone 6 og iPhone 6 Plus UDEN SIGNAL og TOUCH ID, lancerede Apple-virksomheden i aftes iOS 8.0.2 som løser dette problem og mange andre. Ændringsloggen for iOS 8.0.2 er identisk med den til iOS 8.0.1, forskellen er løsningen på det problem, der oprørte mange iDevice-ejere i onsdags, og du kan se det nedenfor.

iOS 8.0.2

  • Løser et problem i iOS 8.0.1, der påvirkede mobilnetværksforbindelse og Touch ID på iPhone 6 og iPhone 6 Plus
  • Retter en fejl, så HealthKit-apps nu kan gøres tilgængelige i App Store
  • Løser et problem, hvor tredjepartstastaturer kunne blive fravalgt, når en bruger indtaster deres adgangskode
  • Løser et problem, der forhindrede nogle apps i at få adgang til billeder fra fotobiblioteket
  • Forbedrer pålideligheden af ​​Reachability-funktionen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus
  • Løser et problem, der kan forårsage uventet mobildatabrug ved modtagelse af SMS/MMS-beskeder
  • Bedre understøttelse af Ask To Buy til familiedeling til køb i appen
  • Løser et problem, hvor ringetoner nogle gange ikke blev gendannet fra iCloud-sikkerhedskopier
  • Retter en fejl, der forhindrede upload af billeder og videoer fra Safari

I betragtning af at iOS 8.0.2 har været tilgængelig i mere end 3 timer, er den allerede blevet testet af en masse brugere og genererer ikke de problemer, du stødte på efter installation af iOS 8.0.1. iOS 8.0.2 kan installeres via OTA Update-systemet eller via iTunes.

OPDATER: Du kan gøre DOWNLOAD iOS 8.0.2 herfra.

71 KOMMENTARER

  1. Update facut pe la 03:00, pana acum totul stabil. Am constatat o inbunatatire mare, daca la 8.0 anumite aplicatii se blocau de ex. Facebook agenda tel sau in timpul unui apel etc, la 8.02 totul se misca perfect.

  2. Nu am apucat sa fac update, sunt inca la 8.0.1

    Spørgsmål:

    Mai are lag cand raspunzi la apel? M-am cam obisnuit dar as prefera sa dispara

    Mai sacadeaza uneori control center cand il ridici ?

    Bateria cum este?

    Cam cat dureaza update-ul pe wi-fi ?

  3. Pe un 5S se misca mult mai bine 8.02 fata de 8.01 , nu mai are lag cand raspunzi la apel ( era chiar enervant) si multe altele acum nu stiu cu bateria ce sa spun….. are 2 ore de cand i-am dat

  4. La mine e o problema legată de memoria lui, apare la diagnoza si cei de la Apple au zis ca după restore dispare dar nimic, persista! Service scrie pe el!!

  5. Vreau si eu sa stiu, va rog, cum merge pe 5? Ca eu am avut ios 8 si am facut downgrade la 7.1.2 ca nu eram deloc multumit…update-ul asta cum e?

  6. Pe mine ( i5 ) ma tine la fel cu 8.0.1, cu 8 si cu 7..diferente nesimnificative..

    Celor cu 4S le recomand rolback la IOS7 cat timp se mai poate

  7. Bai dragi posesori de ifoane, voi nu vreti sa intelegi ca nu iti poti face o parere despre durata bateriei, mai ales dupa un clean install? Este foarte normal ca in primele 24-48 ore de la instalare bateria sa tina foarte putin, pentru ca se sincronizeaza toate datele din icloud.

  8. Pe i5 se misca bine sau ca ios 8 merge?ca eu am revenit la 7.1.2 deoarece merge foarte greoi…daca merge revin la 8,daca nu, mai asteptam…

  9. pe 5s pierd semnal in locurile unde aveam doua căsuțe pe iOS 7:) Crash la aplicații si baterie varza. Am ajuns la recordul de 5 încărcari Zilnice!

  10. nu mai va vaitati atata ca are lag-uri sau crash pe mai toate aplicatile care le utilizati, ganditiva ca unor dezvoltatori de aplicati pe care le utilizati voi zi de zi pentru a scrie si corecta codurile le ia ceva timp la urma urmei nimeni si nimica nu e perfect in lumea asta

  11. Pai asta nu e clean install. E doar update. Nu se face nimic din icloud. Eu nici nu am backup la icload.

    Una peste alta, l-am instalat. Intr-adevar nu mai e lag cand raspunzi, iar control center pare sa nu mai faca figuri momentan.

    Un singur mic bug, foarte rar, cand inchizi multi taskingul, timp de o fractiune de secunda raman suprapuse iconitele cu numerele apealte frecvent peste iconitele din meniul telefonului.

  12. Same sh*t..iPhone 4S merge la fel de urat ca 8.0..again downgrade..dezamagit de apple! Rusine! li s-a urcat faima la cap! Numai e ce a fost odata…

  13. Acum chiar sa ai pretentia ca iOS 8 sa functioneze perfect fluid pe un telefon ca 4S care a aparut acum 3 ani, mi se pare un pic ciudat.

  14. Este normal sa mearga greu pe 4S, cam toate terminalele apple au mers pana la soft de N+2, unde N fiind softul de baza.

    Adica iphone 4 aparut cu IOS 4 a mers bine si cu IOS 5 si cu IOS 6,adica 2 IOS-uri peste IOS-ul din fabrica.

    Aceeasi situatie si pentru 4S. merge bine doar pana la IOS 7.

    La fel va fi si pentru iphone 5 care la anul va merge greu cu IOS 9, si asa mai departe.

    Este ceva normal. Fa rollback la IOS 7 sau mai scoate cateva milioane din buzunar si cumpara un iphone 5, diferenta este mare si nu neaparat din cauza sistemului de operare

  15. La mine pe iPhone 5, tot se blochează notificările push când apar și vreau să le dau în sus. E enervant rău. Mai face la cineva așa?..

  16. De cand am instalat ios8 si respectiv ios 8.0.2 nu mai pot descarca aplicatii si deasemenea nici sa fac update-uri. Ce pot face in acest caz?

  17. De cand am facut update la ios 8 si respectiv 8.0.2 nu mai pot descarca aplicatii si de asemenea nici update-uri. Stie cineva ce pot face in acest caz?
    p.s am un iphone 4S

  18. Cel mai performant sistem din câte au existat și vor exista.
    O porcărie nu se mai merita ,Apple nu mai este ce a fost odată,cer bani mulți pentru nimic;

  19. […]   iOS 8.0.2 a fost lansat in cursul acestei dimineti pentru iPhone, iPad si iPod Touch dupa ce iOS 8.0.1 a lasat multe iPhone 6 si iPhone 6 Plus FARA SEMNAL si Touch ID, Apple recomandand DOWNGRADE la iOS 8 pentru a rezolva problema. Noua versiune a sistemului de operare aduce o multitudine de bug fix-uri pentru problemele existente in iOS 8, insa separat de ele exista si alte imbunatatiri pe care compania Apple le face fara sa anunte oficial acest lucru. […]

  20. Sunt fan inrait apple, sau eram… Cineva imi zicea odata ” iOS-ul merge atat de bine si fluid fata de android din cauza ca nu are atatea chestii(tool bar, widget etc) ” se pare ca a avut mare dreptate. In momentul asta ma simt ca si-au batut joc de mine pe prea multi bani. Cum au implementat niste chestii normale pentru a 8 a generetie de iphonuri totul este muci, la pamant. In cazul meu acesta este ultimul iphone cumparat.

  21. Pe iPhone 4s IOS 8.0.2 ruleaza la fel ca IOS 7.1.2, cu funcția “Reducere transparență” activată. Nu m-am asteptat. Insă iconița aplicației Passbook are probleme de design ( acea parte rosiatică este -strâmb- așezată).

  22. eu am facut exact ce scrie mai sus.
    poate nu e introdus in DFU mode, nu stiu ce sa zic.
    sunt dezamagit ca nu mai pot sa fac back up cu ce aveam inainte. acum sunt in dubii daca sa pastrez ios7 fara poze si ceva aplicatii sau sa bag ios8 cu back up facut la zi.

    sa tineti cont, daca nu stiti cu siguranta daca aveti back up facut( icloud sau calculator) o luati de la zero.

  23. Am instalat acum si observ ca facebookul merge putin mai fluid, nu ca la 7.1.2, dar e putin mai fluid ca la 8.0 Are tot lag la raspundere apel, dar in rest vad ca e st putin mai ok.
    Mentionez ca am iphone 5.

  24. Vreau sa stiu si eu va rog, cei cu 5S, mai are acel lag cand raspunzi la telefon? … Am facut downgrade de la 8.0 la 7.1.2 acum 3 zile si vreau sa stiu daca merita sa il “stric” iar.

  25. Pe iPad 3 si pe iPad 4, nu merg gesturile, mai exact nu poți sa faci pinch cu 5 degete sa închizi fereastra… Voi aveți problema asta?

  26. @zaone , Buna seara !

    Am IOS 8 beta 5 pe iPhone 5S si nu ma lasa sa ii dau Update la IOS 8 oficial , nici macar prin Restore ( am descarcat 8.0.2 pentru modelul meu de 5S ) . Daca incerc sa ii dau update imi spune ca am varianta curenta 8.0 iar la restore imi da eroarea “The iPhone “iPhone” could not be restored because the firmware file is not compatible.” . Ai vreo idee cum sa rezolv aceasta problema ?

  27. 54. Valentin
    Skrevet 26. september 2014 kl. 6:37
    Pe iPhone 4s IOS 8.0.2 ruleaza la fel ca IOS 7.1.2, cu funcția “Reducere transparență” activată. Nu m-am asteptat.

    Care e functia “Reducere transparență” si de unde o activez? Mersi!