Apple har til hensigt at trække Bose-produkter tilbage fra Apple Store

  Opkøb af virksomheden Beats ikke motiverede dem fra Apple straks at trække produkterne tilbage Bose fra deres egne fysiske og netbutikker, men det ser ud til, at ideen blev diskuteret i virksomheden. Tilbagetrækning af produkter Bose fra butikkerne Apple er så logisk som muligt i betragtning af det Apple købte en virksomhed, der producerer næsten den samme type produkter, og det var ulogisk at skabe sin egen konkurrence til salg, så forvent ikke at se flere produkter Bose i Apple Store.

  Beslutningen hænger højst sandsynligt sammen med, at Bose indgået kontrakt med NFL og forbød fodboldspillere at bære Beats-hovedtelefoner under interviews data efter kampe, så Apple kæmper nu tilbage. Det amerikanske firma vil sende meddelelser til sine butikker i de følgende dage for at fjerne alle Bose-produkter fra salg, ændringen træder i kraft fra mandag, Beats-produkterne vil blive promoveret i deres sted for kunder.

11 KOMMENTARER

  1. Conduc o masina cu linie audio originala Bose din fabrica……vreau sa zic ca am mers cu masini 2010-2014 si nu am auzit sonorizare ca de pe masina pe care o conduc care e mult mai batrana dar care are din fabrica inclusiv subwoofer direct in caroserie plantat.

  2. de acord cu BloodyHeart, Bose in masina se aude impecabil. Ma intreb de ce nu s-a achizitionat Bose sau Sennheiser. Ca sa va faceti o idee de calitate, doar aceste doua marci sint acceptate in lumea intreaga pentru piloti si controlorii de trafic. Cred ca asta zice mult.

  3. Credeam ca, in primul rand, apple vrea sa ofere echipamente premium pentru clientii/fanii sai si incercam sa argumentez ca despartirea de Bose si “maritisul” cu Beats nu-si avea rostul.

  4. Din partea mea, sa le scoata… oricum Bose nu se compara cu Beats! Bose e doar numele… Beats are in spate ani de experienta si sunt folosite de toti marii DJ-ei.

  5. Poate comparati si voi mere cu mere…eventual. O pereche de casti de lal Bose costa de 3 ori cat cel mai scump beats, deci despre ce naiba vorbim aici? iar un sistem normal de sunet care costa 5-6k de coco la bose cam cum ati vrea sa se auda? Sunt din ligi total diferite.

  6. din cate citisem pe net in spatele achizitiei nu sta de fapt calitatea mai buna a lui Beats. e clar ca nu este. La baza stau relatiile lui Dre cu marile studiouri si apple avea nevoie de asta… desi e o informatie citita de mine.. deci nu neaparat adevarata…