Jailbreak iOS 8.1 er endelig værd at gøre!

Jailbreak iOS 8.1  Jailbreak iOS 8.1 a fost lansat acum aproximativ o săptămână și jumătate în urmă, iar în zilele care au trecut de atunci am fost în mod constant întrebat daca el merită făcut pe iPhone, iPad eller iPod Touch. Până aseară răspunsul a fost un ferm NU, dar având ăn vedere că Pangu8 v1.1 a fost lansat cu Cydia integrată și o multitudine de probleme rezolvate, deja nu mai există motive să vă feriți, decât dacă tweak-urile voastre favorite nu sunt comaptibile cu iOS 8.1.

  Jailbreak iOS 8.1 are rezolvate acum problemele ce impiedicau utilizarea corectă a iMessage, Safari, Cydia sau a altor aplicații importante, codurile de siguranță putând fi deasemenea folosite, astfel că acum nu mai există impedimente la utilizare. Ieri v-am prezentat o listă cu peste 360 de tweak-uri compatibile sau parțial compatibile cu iOS 8.1, iar dacă tweak-urile vostru favorite nu se află în acea listă, atunci va trebui să mai așteptați până când ele vor deveni compatibile cu iOS 8.1, altfel veți rămâne fără ele.

  Acestea fiind spuse, declar închis acest capitol al întrebărilor privind oportunitatea utilizării sau nu a soluției de Pangu8 jailbreak pe iDevice-urile noastre.