iOS 8.1.1 forårsager store problemer for web-browsing

  iOS 8.1.1 det bringer vigtige ændringer på ydeevnesiden for vores iDevices, men desværre skaber det problemer for dem i visse aspekter, en af ​​dem er browseren Safari, den, der oprindeligt bruges til internet-browsing. Efter installation iOS 8.1.1 pe 6 iPhone Plus det bemærkede jeg Safari den nægter at indlæse visse websider, som den plejede at indlæse uden problemer, og den viser bare en fejlmeddelelse, når siden indlæses. Der opstod et problem med denne webside, så den blev genindlæst. er den abe-fejl, som Safari-browseren viser, når visse websider indlæses, blev fejlen ikke vist før installationen iOS 8.1.1.

  Generelt vises denne fejl, når Safari har ikke nok RAM tilgængelig til at indlæse websider for brugere, og for mig er dets udseende overraskende, i betragtning af at det tidligere ikke blev vist. Jeg ved ikke, hvad Apple præcist har ændret i funktionsmekanismen for Safari til iOS 8.1.1, og jeg håber, at problemet bliver løst hurtigt af det amerikanske firma, ellers vil et meget stort antal brugere igen invadere internettet for at udtrykke deres utilfredshed.-drøm om iOS.

28 KOMMENTARER

  1. Eu am patit sa nu mearga internet-ul nici pe Safari, nici pe Chrome, nici aplicatia Facebook. Aveam conectivitate pe wifi si am zis ca o fi picat net-ul, am trecut pe 4G, dar nimic. Dupa un restart la telefon, si-a revenit. Folosesc iPhone 5S ios 8.1. Chestia asta s-a intamplat de 3 ori.

  2. Nu știu cum folosești tu safari, dar pentru mine si câțiva prieteni funcționează foarte bine ( 2 iphone 6, un plus si 4 5s-uri)

  3. Văzând in fiecare zi câte un subiect de genu iOS 8.1.x are probleme nu îmi mai vine sa fac update !! Cred ca o sa raman la 7.1.2 pana la iOS 9 sau poate pe veci si îmi i-au Android sau Windows !!!

  4. Eu am observat ca in Facebook Messenger nu poti trimite decat 1 mesaj, la cea de-a doua apasare pe butonul “Send” acesta inceteaza sa raspunda, rezolvarea ? Swipe catre dreapta si apoi click din nou pe acelasi contact.

  5. Eu la 8.1 am pb cu facebook si facebook – pages. La primul imi apar cu intarziere notificarile, iar la al doilea , nu mai primesc o parte din notificari 🙁 . Pe langa asta am obs ca si alte aplicatii , la capitolul notificari, par cam incete.

  6. Fara JB 8.1, al meu I5s functioneaza impecabil,multumesc lui Dumnezeu.Bateria 7h30 combinat net apeluri .Super multumit .stau pe ganduri sa mi iau 6 sau nu.Voi ce ziceti?

  7. ios 8.1.1 pe 4s merge mult mai bine intr-adevar. Cat despre safari, eu am impresia ca merge chiar mai bine decat pe ios 7 (fara sa-l bat)!

  8. Se mai pate salva shsh pentru 7.1.2 ca in viitor dacă vreau sa revin la el sa pot reveni ? Am 7.1.2 acum. Multumesc

  9. Eu nu am mai făcut JB de la 6.1.2 pe nici-un idevice si nu am întâlnit aceasta problema niciodată.
    Indiferent de ce iPhone sau iPad folosesc , nu am văzut aceasta eroare……..nici măcar pe 4S care e sărac in ram.
    Deci cred ca cei ce ați încercat Pangu ar trebuii sa va întrebați daca are vre-o legătura.

  10. La mine, 8.1, chiar si pe forum la idevice îmi da eroarea asta. Fără jb. Este ciudat pt ca pana ieri/azi nu am avut nici o problema!

  11. Eu am problema asta pe iPad 3; si o facea si pe 8 si o face si pe 8.1. Trecerea la 8 a fost facuta “pe curat” iar update-ul la 8.1 OTA. In general experienta la navigarea pe net e oribila, daca deschid mai mult de 2-3 taburi in Safari trecerea de la unul la altul e insotita de “auto refresh-uri” care se fac foarte greu desi e conectat la acelasi router pe care mergea fain iOS 7, 6, etc. Nu mai spun de “select all”, copy, paste, chestii care merg oribil in Safari. Ori de faptul ca daca fac o cautare in Google, trebuie sa fac scrool un pic ca sa pot “da click” pe un link afisat. Anu’ asta Apple nu a fost la inaltimea asteptarilor mele, nici cu iPhone 6 nici cu iOS 8. Planuiam convins sa trec de la 4S la 6 dar cred ca am sa ma orientez catre un Nexus 5. (Am fost fan Apple pana la iPhone 6 si iOS 8). 🙁

  12. Cred ca problema nu e de la browser ci de la conexiunea wifi. Am tot citit pe forumuri, e o problema des intalnita. Rezilvarea: ip-ul pe manual, iar la dns 8.8.8.8. Asta a fost rezolvarea pentru mine

  13. Aseară mi-a dat încontinuu eroarea despre care ai scris in articolul asta, pe toate site-utile pe care încercam sa ma uit, inclusiv pe forum: apărea eroarea respectiva, încarcă iarăși pagina si iar eroarea…parca intrase intr-un ciclu fără oprire. Inexplicabil astăzi nu am mai avut nici o problema!

  14. Din motivul asta plus altele am decis sa raman la 7.1.2 pe ip 5, ip 5s, ipad mini 2, ipod touch 5 si nu voi schimba aceasta versiune pentru ca este foarte stabila. Nu inteleg de ce lumea face update daca device-ul marge perfect?!