iOS 8.1.2 retter opkaldsforsinkelse på iPhone

iOS 8.1.2 løser problemet med iPhone-opkaldsforsinkelse

  iOS 8.1.2 este disponibil din cursul acestei seri pentru toti utilizatorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, iar unii dintre cei care au instalat noua versiune a sistemului de operare raporteaza faptul ca el rezolva problema privind lag-ul la apel pe iPhone-uri. Stiu ca foarte multi dintre voi v-ati plans din cauza faptului ca exista lag la apeluri cand le acceptati pe terminalele iPhone, iar de la iOS 8 si pana la iOS 8.1.2 compania Apple a evitat sa rezolve aceasta problema deranjanta.

  Din pacate se pare ca nu toti cei care au instalat iOS 8.1.2 au rezolvat problema lag-ului la apeluri pe terminale iPhone si se pare ca lag-ul nu a fost complet eliminat din procesul de acceptare a unui apel pe terminalele Apple. Chiar si in aceste conditii, ar trebui totusi sa aveti parte de o experienta mult mai buna in timpul acceptarii unui apel primit de la oricine, iar daca lucrurile vor evolua similar in viitor, atunci ne putem astepta ca inginerii Apple sa rezolve o problema care nu ar fi trebuit sa existe de la bun inceput.

  Din pacate deocamdata iOS 8.2 nu a rezolvat aceasta problema pentru terminalele iPhone, insa din moment ce in iOS 8.1.2 nu exista lag la apel, ne putem astepta ca si viitoarea versiune oficiala a sistemului de operare pentru iDevice-uri sa aduca aceasta schimbare.

  Voi ce experienta ati avut cu lag-urile la apeluri pentru terminale iPhone in iOS 8.1.2?