iOS 8.1.2 og iOS 8.2 - hvorfor lukker applikationer ud af ingenting?

App Store applikationsvæg

  I sidste uge lancerede Apple iOS 8.1.2 si iOS beta 8.2 2 pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch sau dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar la scurt timp dupa au inceput si primele reclamatii privind functionalitatea aplicatiilor. Multi dintre voi au inceput sa raporteze faptul ca diverse aplicatii disponibile in App Store se inchid din senin in timpul utilizarii normale si se pare ca problema afecteaza ambele versiuni noi ale sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre.

  De la aplicatia Facebook si pana la Google Maps, Google Chrome sau Facebook Messenger, am intalnit crash-uri neasteptate la fiecare dintre ele, asta excluzand faptul ca Safari inca se blocheaza la incarcarea anumitor pagini web. Din pacate problemele despre care va vorbeam intr-un articol anterior continua si compania Apple strica functii noi pe masura ce lanseaza actualizari si repara altele vechi, iar lucrurile incep sa devina destul de enervante pentru ca totul merge intr-o directie gresita.

Inchidere subita aplicatii iOS 8.1.2 si iOS 8.2

  Avand in vedere ca vorbim despre probleme aparute imediat dupa doua actualizari ale iOS, problema este in mod clar cauzata de catre Apple si nu de catre aplicatiile in sine, insa desigur ca nu toata lumea o experimenteaza. Problemele afecteaza, ca de obicei, doar o parte dintre utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, in timp ce restul isi pot folosi terminalele fara probleme totul avand la baza diversele setari si aplicatii instalate in dispozitive inainte de actualizare.

  Luand in considerare toate cele discutate anterior, nu aveti altceva de facut decat sa asteptati ca un viitor update, ce va fi lansat anul viitor, sa rezolve si aceste probleme, iar asta deoarece dezvoltatorii nu-si vor actualiza aplicatiile prea curand.