Udgivelsen af ​​iOS 8.2 - her er hvornår det vil finde sted

iOS 8.2 udgivelse

  Udgivelsen af ​​iOS 8.2, sau mai bine zis data de lansare acestei versiuni a iOS 8, a fost o mare necunoscuta pana in cursul noptii trecute cand am aflat direct de la Apple cand va putea fi instalata viitoarea versiune a sistemului de operare. iOS 8.2 este dezvoltat special pentru Apple Watch in ideea de a oferi o aplicatie dedicata iPhone-urilor compatibile cu smartwatch-ul, dar si de a permite interconectivitatea cu acest produs. Udgivelsen af ​​iOS 8.2 nu va avea loc inaintea celei pentru Apple Watch deoarece Apple nu are motive sa ofere actualizarea inainte ca noul produs sa ajunga oficial pe piata.

Udgivelsen af ​​iOS 8.2 - hvornår finder det sted?

  Tim Cook a afirmat in cursul noptii trecute ca Apple Watch lanceres i april de catre compania Apple, deci iOS release 8.2 va avea loc in aceeasi luna, probabil cu 2 – 3 zile inainte ca smartwatch-ul sa ajunga in magazine. Lansarea iOS 8.2 va fi strans legata de disponibilitatea Apple Watch pe piata deoarece produsele sunt interconectate prin functionalitatea pe care o vor oferi pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga. Daca Apple va prezenta Apple Watch in martie, sau la inceputul lunii aprilie, atunci ne putem astepta ca lansarea iOS 8.2 sa aiba loc la o saptamana dupa prezentarea noului smartwatch, asa cum obisnuieste Apple sa faca.

  Nu cred ca lansarea iOS 8.2 va avea loc inaintea lunii aprilie deoarece noua versiune a sistemului de operare iOS 8 nu vine cu alte functii separate de cele legate de Apple Watch, asa ca Apple poate rezolva probleme printr-un update intermediar, cum ar fi iOS 8.1.4. Acestea fiind spuse, lansare aiOS 8.2 va avea loc in aprilie, deci nu aveti motive sa o asteptati inainte.