iPhone 6s får et kamera på kun 8 megapixel

iphone 6s kamera 8 megapixel

  iPhone 6s vil blive lanceret i efteråret i år af virksomheden Apple si conform unor informatii noi aparute in cursul acestei zile, se pare ca Apple intentioneaza sa pastreze cei 8 megapixeli ai camerei terminalelor sale. Informatia vine de la un analist asiatic, care a analizat situatia companiei Largan, principalul furnizor de camere pentru compania Apple si iDevice-urile lansate in ultimii ani. Discutand despre rezultatele financiare slabe ale celor de la Largan, analistul sustine ca producatorii de smartphone-uri fac cu greu trecerea de la camere de 8 megapixeli la cele de 16 megapixeli, iar Apple nu se afla printre ei momentan.

Jeff Pu said that the camera specifications of the next-generation iPhone, dubbed iPhone 6S, will stay the same as the current iPhone 6 at 8-megapixels, limiting potential catalysts to push Largan’s stock price higher in the second half of the year.

  Practic analistul siger Apple nu are deocamdata intentia de a oferi posibilitatea de a inregistra poze la o rezolutie mai mare de 8 megapixeli, iar acest lucru poate fi pus in discutie avand in vedere popularitatea monitoarelor 4K. Rezolutia de 8 megapixeli este inferioara celei 4K, iar in ciuda faptului ca Apple vinde iMac-uri cu ecrane 5K, iata ca nu intentioneaza sa ofere si posibilitatea de a inregistra poze care sa fie vizibile pe intregul sau ecran inconditii optime. In ciuda acestui lucru, utilizarea unui modul de camera cu o rezolutie de 8 megapixeli pentru iPhone 6S nu va afecta si calitatea pozelor inregistrate, Apple urmand cel mai probabil a implementa un senzor de imagine mai performant.

  Acestea fiind spuse, mentinerea celor 8 megapixeli pentru camera iPhone 6S nu este greu de crezut, iar asta pentru ca Apple are obiceiul de a face schimbari majore de acest gen doar cand crede ca ele sunt intr-adevar necesare.

  Ce parere aveti despre pastrarea camerei de 8 megapixeli ?