iPhone 6S vil ikke have kameraet fjernet fra coveret

iPhone 6S kamera udenfor coveretiPhone 6S med Force Touch a intrat deja in productie in fabricile partenerilor Apple din Asia, terminalul urmand a fi lansat de catre compania Apple pe piata in toamna, cel mai probabil in luna septembrie, dupa o prezentare prealabila pentru utilizatori.

Det fandt jeg ud af for et par uger siden iPhone 6S va fi mai inalt, mai lat si mai gros decat iPhone 6, diferenta fiind vizibila la o comparatie a celor doua terminale, ea aducand si o schimbare foarte importanta pe care multi utilizatori cu siguranta o vor aprecia.

Mai exact, se pare ca Apple va construi iPhone 6S astfel incat camera sa ramana in interiorul carcasei si nu in afara ei, deci una dintre cele mai enervante schimbari facute de catre cei din Cupertino pentru terminalele iPhone ar putea ramane doar o trista amintire.

Conform informatiilor venite de la surse apropiate companiei Apple, iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6, deci va avea un profil de 7.1mm, suficient cat sa ascunda camera si sa elimine una dintre principalele plangeri ale utilizatorilor din lumea intreaga.

iPhone 6S vil ikke have kameraet fjernet fra coveret

Desi in general iPhone-urile din seria s pastreaza identic design-ul modelului anterior, in acest an compania Apple pare sa fie hotarata sa repare una dintre principalele plangeri ale utilizatorilor desi asta inseamna sa creasca grosimea terminalelor sale.

Cresterea grosimii nu ar avea totusi la baza acunderea camerei in carcasa, ci in realitate implementarea componentelor necesare sistemului kraft Touch ar forta compania Apple sa creeze un smartphone cu un profil mai gros, eci nu vorbim despre ceva planificat.

Avand in vedere ca Apple a inceput productia iPhone 6S cu Force Touch din luna iunie, ne putem astepta ca in ziua lansarii sa existe un numar suficient de mare de terminale pentru a suplini cererea existenta pe pietele in care terminalele vor fi disponibile, Apple putand elimina lungile cozi din fata magazinelor sale.