Æsken med en sort iPhone 6S vises på nye billeder

sort iPhone 6S boks 1Cutia unui iPhone 6S negru apare in noi imagini in cursul acestei seri, ea confirmand din nou, daca mai era nevoie, faptul ca Apple pregateste noi wallpaper-uri animate pentru utilizatori, dar si ca design-ul va ramane in cea mai mare parte neschimbat.

Cutia iPhone 6S negru prezenta in aceste imagini este identica cu alta aparuta in cursul acestei dimineati care prezenta un iPhone 6S alb, dar care avea totusi un wallpaper diferit, semn ca Apple are multiple fundaluri create pentru utilizatorii sai.

Din pacate cutia nu dezvlauie detalii cu privire la functii pe care iPhone 6S urmeaza sa le contine, sau la alte noutati pe care utilizatorii urmeaza sa le primeasca, dar v-am spus deja care sunt iPhone 6S nyheder si e putin probabil sa fie ceva diferit.

Konference til præsentationen iPhone 6S det finder sted onsdag den 9. september, men i mellemtiden anbefaler jeg det download iDevice.ro-applikationen, bogmærke den første side af iDevice.ro, tilmelde dig nyhedsbrevet eller abonner på skrivebordsmeddelelser for at modtage de seneste nyheder fra teknologiens verden.

cutie iPhone 6S negru