iPhone er ikke længere så vigtig

iPhone er ikke længere så vigtig for smartphone-industrien som det var for et par år siden, kom en Harvard-professor med det samme udsagn i en ret kompleks artikel offentliggjort på en hjemmeside ejet af det prestigefyldte amerikanske universitet.

Han diskuterer det faktum, at Apple implementerer nogle funktioner i sine iPhones, som andre producenter har haft i flere år, skærme med en diagonal større end 4 tommer er en af ​​disse nyheder, denne type komponenter har eksisteret i meget lang tid.

Efter lærerens mening påvirker Apple ikke længere smartphone-industrien så meget som for et par år siden, Cupertino-virksomheden tilbyder kun funktioner til at bringe sine terminaler lige med konkurrenternes produkter.

Det, professoren undgår at sige, er, at da Apple implementerede en fingeraftrykslæser i iPhone, fulgte hele industrien trop, og da de sidste år implementerede et 3D Touch-modul i iPhone 6S, startede det en ny ændring i smartphoneindustrien.

Desværre for Apple har det strategiske skift til at engagere sig i klassisk konkurrence i stedet for at fortsætte med at lede branchen ikke en god prognose. I disse situationer fejler den etablerede operatør næsten altid - og et af de tidlige tegn på fiasko er den etablerede operatørs manglende evne til at forstå konkurrencemiljøet. Her er Apples administrerende direktør, Tim Cook: "Vi ser ekstreme forhold, i modsætning til noget, vi har oplevet før, næsten overalt, hvor vi kigger."

Sandheden er, at ja, iPhones er ikke længere så fantastiske, som de var for et par år siden, nye funktioner er ikke længere så attraktive, men nyheder sætter stadig tonen for forandring i smartphone-industrien, men det er kun én gang hvert andet år af dage .

Betydningen af ​​iPhone er selvfølgelig faldet i de senere år, men Apple har stadig magten til at fremtvinge ændringer i smartphone-industrien, og vi kan kun håbe, at de lover godt for os.

23 KOMMENTARER

  1. Am eu o idee despre cat de prost este 0ne, dar cred ca toata lumea stie ca… 0ne esti un prost! Auzi si tu la tine… : “Importanta iPhone-ului a scazut, ce-i drept, in ultimii ani, insa Apple inca are puterea de a forta schimbari in industria smartphone-urilor si nu putem decat sa speram ca ele vor fi de bun augur pentru noi.”
    Mi-ar placea sa iti vad mutra rostind ceea ce vezi mai sus! Cred ca as rade copios…

  2. Pai da normal frate ca nu mai este asa important daca se scoate model dupa model nici nu apare bine unu ca se lanseaza celalalt…Cu tot felul de noutati așteptate lumea trebuie sa fie in suspans cand se lanseaza un model nou.Dar acum nu mai e lumea interesata si totusi vorbim despre singura companie de (IOS) intradevar au fost modele frumoase si bune.Dar deja incepe sa nu mai aiba farmecul ala prea au stricat modelele.. De exemplu iphone 7s s-au care era are 2 camere…Ce inseamna asta la urma urmei vorbim despre telefon nu aparat photo…NU VREAU SA SE SUPERE NIMENI PE MINE ASTA ESTE PAREREA MEA CINE IMI DA DREPATETE ÎI MULTUMESC.

  3. Ciudat ca inca nu a sarit nimeni in capul profesorului respectiv si sa-l faca cocalar iubitor de android… caci in ultima vreme cam asta esti daca incerci sa zici ceva de rau de apple 🙂

  4. Hahaa. Uite: Esti un sarac iubitor de android. Stiu sigur asta pentru ca te-am vazut ieri la mall in slapi si ciorapi albi, cu pantaloni de trening si cu un samsung in mana

  5. De accord cu implementarea mai buna a Touch ID , desi functia exista in smartphoane inainte . Insa 3D Touch nu face nimic mai mult decat “long press” , nu impresioneaza , este un gimmick , la fel ca multe alte functii implementate si deja uitate de Samsung.

  6. Cred ca ai lipsit cand zaone a postat de doua ori studii care aratau ca Android este mai stabil ca iOS , incepand de la IceCreamSandwich (Android 4.0) . Sunt ceva ani de atunci , asa ca mai lasa-ti dogmele astea ca nu suntem la biserica .

  7. Si sa nu uitam de doua culori (gold si rose gold) care au fost adoptate masiv de producatori abia dupa ce au aparut pe iPhone. Anul asta ma astept la invazia telefoanelor in culoarea rose gold precum si la implementarea 3D Touch

  8. Nu e “long press” pentru că “long press” e așa cum îi spune și numele “long”. E mult mai lungă așteptarea de când atingi ecranul până se înregistrează long press-ul decât atunci când apeși pe ecran normal, doar că mai cu forță.
    Nu ai de unde să știi, nu mai folosești iPhone de la iPhone 4, în schimb îți dai cu părerea precum un mare cunoscător.

  9. Degeaba are galaxy s6 camera de 5pixeli in fata si 16 in spate ca si iphone 4s scoate poze mai reale culori reale. Spun asta pentru ca in acest articol se spune ca apple nu este chiar asa bun si important. Bai fratilor este la fel de bun cacatu ala de amprenta de la s6 ? Decat al apple ? si multe altele nici nu are rost sa mai spun alte lucruri? cine are apple stie ca este mai bun ca orice alt telefon.

  10. Bai fratilor stati asa ? eu nu am zis ca (androidu) este mai bun ca (ios) din contra la asta am vrut sa ma refer ca vorbim de singurele telefoane cu (ios) asta le face cele mai importante dar prea au exagerat cu modele scot astazi 6 si teste 2 zile 6s si peste o luna 7 am dat doar un exemplu si eu am 6s deci nu suport (androidul)

  11. Iphone – ul nu mai este la fel de important și, paradoxal,se vinde în cantități mai mari…hmm,ceva nu pare în regula aici.

  12. In general e bine sa nu te framanti daca nu intelegi o gluma. Buna, proasta, nu conteaza. Nici macar nu il cunosc. Si eu am samsung

  13. Poate…dar aici vorbim de vânzările unui terminal cu preț de Mercedes sau BMV,nu de Logan. (Prin analogie).p.s. Nu dețin iphone.

  14. Stai linistit ca nu se vinde chiar asa de bine cum pare – ti-o spune cota de piata , nu cifrele vanturate de Apple.

  15. Probabil ca nu se vinde atât de bine cum declara cei de la Apple,însă este (ca ne place sau nu),un etalon în industrie.E adevărat, sunt telefoane mai frumoase,telefoane cu dotări mai bune,s.a.m.d…și cu toate astea,isteria pentru mărul mușcat exista.

  16. Manto, ca un bogat ce esti, arati intr-adevar mult mai bine imbracat asa si cu iphone…deh, nu toti au valoarea ta.