Galaxy S7 vs iPhone 6S – detaljeret kamerasammenligning

værelser Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S apar intr-o comparatie detaliata in clipul video de mai jos, atat in ceea ce priveste capacitatea lor de a inregistra poze, cat si clipuri video, terminalul Apple fiind pus in dezavantaj de faptul ca nu are un stabilizator optic de imagine precum iPhone 6S Plus.

Samsung Galaxy S7 Edge are o camera de 12 megapixeli, exact precum iPhone 6S, insa spre deosebire de ea are deschidere f/1.7 cu 26mm vs f/2.2 cu 29mm, dimensiune senzor de 1/2.6″ fata de 1/3″ µm, marime pixel 1.4 µm fata de 1.22 µm.

Dupa cum am spus si la inceput, intre camerele Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S exista o diferenta majora cand vine vorba despre stabilizarea imaginilor, insa chiar si asa, terminalul celor de la Samsung se descurca extrem de bine in inregistrarea de poze si clipuri video.

Principala noutate adusa de catre camera Samsung Galaxy S7 este capacitatea de a inregistra poze si clipuri video bune in conditii de luminozitate scazuta, compania Apple avand foarte multe de recuperat in acest segment.

Voi carui smartphone ii acordati victoria in aceasta comparatie ?