Problemer efter installation af iOS 9.3

eftersom iOS 9.3 blev udgivet i går aftes, og mange af jer har allerede haft mulighed for at installere den nye version af styresystemet i jeres iPhone, iPad og iPod Touches, nu er det tid til at fortælle, om I har mødt problemer efter installation af iOS 9.3.

I mit tilfælde eksisterede de ikke problemer efter installation af iOS 9.3 i iPhone 6S eller iPhone 6S Plus forløber alt uden problemer fra det øjeblik, installationsproceduren startes, til efter aktivering af enheden efter ændring af alle filerne i den nye version.

Selvom jeg ikke havde problemer med iOS 9.3, desværre havde nogle brugere problemer efter installation af iOS 9.3 og de spændte fra manglende evne til at aktivere iDevices til manglende evne til at aktivere et 4G-netværk eller oprette forbindelse til Wi-Fi-hjemmenetværk.

Problemer efter installation af iOS 9.3

Der er selvfølgelig også utilfredshed med batteriautonomi, men i denne situation er der højst sandsynligt tale om en mere intensiv brug af iDevices efter installere iOS 9.3 og ikke nødvendigvis om et batteriproblem, at drage en konklusion efter så kort sigt er en fejl.

Generelt er der få problemer efter installation af iOS 9.3 og det skyldes, at Apple sørgede for at opdatere styresystemet med løsningen af ​​et meget stort antal problemer, som brugere tidligere har rapporteret, så alt i alt taler vi om en vellykket opdatering.

Du havde en stemme problemer efter installation af iOS 9.3 ?

58 KOMMENTARER

  1. N am întâmpinat nici o problema pana acum deși il am de dimineața. Merge super bine. După părerea mea este cel mai bun de pana acum.

  2. L-am instalat aseară, am probleme cu 4G-ul, se comuta pe 3G foarte des, un restart ajutându-l pentru moment, dar cel mai enervant este procentul bateriei care nu indica nivelul corect, are momente când stagnează la un anumit procent și sare după câteva minute

  3. Dap… Eu nu am probleme se misca impecabil pe iPhone 5S dar bateria… Nu mai am ce comenta… In 6 ore de la 100% a ajuns la 20% fara sa il folosesc…

  4. Salutare! De dimineata l-am instalat si nici cea mai mica problema! Bateria este ca inainte in ceea ce priveste fluiditatea si preluarea apelurilor este parca mai buna!

  5. Salut, pt probleme cu reteaua pot gasi rezolvare daca este pe vodafone, mergeti la setari, date mobile,optiuni date mobile, dupaia la mobile data networ intrai acolo, pune-ti n in loc de m la .com, iesiti din sageti de sus pana la general apoi cu home pentru ecran principat. Intrati la loc apoi dupa 2-3 secunde mutati la loc m in loc de n sa apara .com , opriti si reporniti telefonul. 100% nu va ma mai face asa.

  6. Eu am trecut direct de la 7.1 la 9.2 si consider 9.2 mai bun decat 7.1. Asta deoarece plusurile (functionalitati, productivitate) sunt mai multe si mai consistente decat minus-urile (lag la apel sau lag in aplicatii – lag-ul in aplicatii este foarte putin, nu deranjeaza). Nu m-as mai intoarce la 7.1.

  7. Sa ma …. pe Iphonul asta. L-am luat nou si acum văd după un restart ca au trecut procentele de la baterie de la 51 la 63%. Uimitor cum creste autonomia. Deja devine un fel de android

  8. Aceeasi problema o am si eu pe ipad 2. Nu il pot activa. Iar in iTunes primesc mesajul atasat.
    Din ce am verificat pe forumul de suport sunt foarte multi cu aceasi problema.
    Unii au rezolvat-o prin dfu mode, restore si back-up.. Doar ca eu nu am back-up sub nici o forma la tableta asta.. si nu vrea cu chip sa ii faca update.
    Unii prin iTunes, nu stiu cum le-a mers..
    Altii spun ca serverele sunt prea incarcate si probabil ca ipad 2, cu viteza sa de melc.. sta la coada de fiecare data :))

  9. Daca vorbesc la telefon avand conectat un handsfree prin Bluetooth seste i in acelasi timp mai primesc un apel, in momentul in care raspund la al doilea apel mi se comuta automat pe telefon dezactivand convorbirea prin bluetooth. Este foarte enervanta si nesigura zic eu pentru ca nu poti folosi modul handsfree !!!!

  10. pe iphone 6s 64Gb totul merge bine, bateria de la 100% azi dimineata ora 8 am acum 85% cu utilizare 4G permanent. e ok. + am “activat” si bugul cu assistiveTouch. o seara buna

  11. din punctul meu de vedere iOS 9.2 avea autonomie mai buna decât 9.3 … cel puțin asta observ eu pe 6S …

  12. Eu ma uitam la filme pe un sit si nu imi mai apare playeru pe care sa dau play. Doar pe un anumit sit vtube

  13. Am dat update de la iOS 9.2.1 la iOS 9.3 pe un iPad generația 4 si am avut emoții..dar din fericire a pornit fără nici-o problema…dar am rămas uimit..iPad-ul cu iOS 9.3 nu are funcția Night Shift de ce?

  14. Fane te-as ruga sa îmi spui cum funcționează air 1 cu iOS 9.3 comparativ cu iOS 9.2 din toate punctele de vedere inclusiv bateria (poți răspunde mai târziu …știu ca e prematur sa răspunzi ..are nevoie de câteva cicluri încărcare descărcare sa poți sa îți dai seama. O zi buna

    PS: Poate răspunde oricine

  15. Eu am descarcat ipsw-ul pentru 9.3, l-am bagat in dfu, si l-am reinstalat din nou din itunes. Chiar daca am pierdut tot, a mers fara probleme..

  16. iPhone 5. Am 9.2 sa i fac actualizarea? Ținând cont ca am unele probleme cu bateria,daca activez datele mobile imi sare de exemplu de la 80% la 50% intr un minut. Si stie cineva de ce face asa?

  17. @Alice – am o cunoștință care are aceeași problemă pe iPhone 5, dar nu a avut încărcător original de cand l-a cumpărat ( sh ), sa fie asta problema încărcătorul ? Si cand nu are datele mobile oprite îi scade de la 86% la 41%dupa un apel de câteva minute ..eu cred ca bateria este problema

  18. Am schimbat bateria si tot asa face. Ma gândesc la o resoftare( nu stiu sigur daca asa ii zice, nu ma prea pricep) l am încărcat si cu încărcător original si tot asa face. Chiar nu stiu

  19. Eu am o problema cu Bluetooth-ul, se încarcă într-una dar nu găsește niciun asociat sau vre-un device precum Hands free sau TV, etc.sugestii va rog!!

  20. Eu am iPhone 5, am dat actualizare la iOS 9.3, dar nu am funcția de night shift. Pe urma am primit sa dau actualizare la 9.3.1, dar nimic nou. Tel meu nu are funcția de night shift, nu merge nici 4G, ce se întâmpla?! Care este problema?!