iPhone 7 Pro koncept – Apples ideelle smartphone

I flere uger har der været rygter om, at Apple vil lancere en iPhone 7 og en iPhone 7 Pro for brugere fra hele verden kunne den anden model have et dobbeltkamera implementeret af Apple-firmaet, men dette kun hvis oplysningerne viser sig at være sande.

I dag ser vi en ny koncept, der præsenterer iPhone 7 og iPhone 7 Pro, og tanken bag er, at Home-knappen bliver virtuel og herfra er der et ekstremt varieret udvalg af muligheder for at personalisere smartphonen og forbedre den generelle funktionalitet.

Det har i flere år været talt om, at Apple gerne vil opgive Hjem-knappen og kunne implementere en fingeraftrykslæser direkte i skærmen, og hvis sådan en smartphone når markedet, så kunne den fungere præcis som den i videoklippet nedenfor.

20 KOMMENTARER

  1. Vai capu’ lor daca nu vin cu ceva revolutionar si o spun ca utilizator iphone de la 2g-6. Sincer anul acesta e posibil sa ma schimb pe s7 edge, dar…totusi astept i7!!!

  2. Frumos SF – ul într-adevăr dar pana la realitate o sa fie cale lunga.
    Întâi o sa scoată ceva de genul cele mai penibile mărci de smartphoneuri si după 2-3 ani o sa scoată si Apple

  3. Dintre zecile, să nu zic sutele de concepte ABSOLUT SUPERBE care au apărut încă de pe vremea când nimeni nu știa cum va arăta iPhone 5, băieții talentați din Cupertino n-au preluat nici măcar O SINGURĂ idee! Apple, sau mai bine zis echipa lui Jony Ive, ne-a “uimit” cu niște iPhone-uri cu lacune grave in ceea ce privește designul. De la muchiile (prea ușor deformane la cea mai ușoară lovitură) ale carcasei i5/5S, la antenele pur si simplu hidoase de pe 6&Co, la ciudățenia de cameră ieșită în afara carcasei, asta ca să nu mai menționez aluminiul slab aliat care a cauzat binecunoscutul fenomen bendgate, mai puțin mediatizat, însă existent încă de pe vremea lui i5, Apple arată din ce în ce mai des că a devenit o companie flămândă, căreia nu-i mai pasă câtuși de puțin de clienți, ci doar cum să-și mărească profitul. Ca o părere personală, acest flashback numit pompos “Special Edition” nu e altceva decât încă o măsură disperată de a capta interesul (și banii, for that matter) acelor clienți care au început să își pună întrebări cu privire la lipsa de calitate (per total) a telefoanelor care ar fi trebuit să fie cele mai WOW dispozitive smart de pe planetă. Săracul Steve, se răsucește în groapă văzând unde a ajuns compania pe care a fondat-o!

  4. Și e păcat pentru că Apple ar fi putut să lase toată competiția la ani-lumină distanță în urmă. Au resursele necesare, atât financiare, cât și umane. Din nefericire, foamea de bani e o patimă care orbește și distruge orice urmă de geniu. Mă doare sufletul să văd cum ambiția, dar mai ales lăcomia unui CEO mărunțel duc de râpă moștenirea lăsată de Jobs. Mă doare sufletul văzând cum un ecosistem pe care am ajuns să-l iubesc, un ecosistem de care depind pentru a-mi câștiga existența este, încet dar sigur, sabotat parcă dinadins. Păcat!

  5. Apple știe că un dispozitiv asimetric – precum cel prezentat în acest concept – nu are șanse să placă și pe bună dreptate (mie mi se pare urât): cred că oricare dintre cei care și-au arătat admirația va ajunge foarte repede să-si exprime păreri negative.

  6. Da cum sa nu, stie Apple sa faca un dispozitiv ca cel din acest concept , dar ce sa mai spun de Samsung
    Apple nu e in stare sa fac un telefon compact , dar sa mai faca unul SF , inovatia e moarta la Apple