iOS 9.3.1 er blevet frigivet

iOS 9.3.1 blev udgivet af Apple-firmaet for få minutter siden, dem fra Cupertino, der tilbyder den nye version af styresystemet til iPhones, iPads og iPod Touches verden over fra i aften, og det anbefales at installere det.

iOS 9.3.1 tilbydes af Apple-firmaet gennem Software Update-systemet, kan installationen ske fra applikationen Konfigurationer, Indstillinger, på denne måde, men hvis du vil, kan du også bruge iTunes til at lave opdateringen i terminalerne.

Det største problem er iOS 9.3.1 en løsning er den relateret til manglende evne til at åbne links ved hjælp af Safari, Apple lover at udgive en opdatering for at rette denne fejl og teoretisk set burde tingene vende tilbage til det normale efter du har opdateret.

I betragtning af, at Apple allerede har løst problemet, der forhindrer aktivering af iPhone, iPad og iPod Touches for en uge siden, er det svært at sige, hvilke andre nyheder der ville være inkluderet i iOS 9.3.1, men hvis der er noget, der er værd at nævne, finder du informationen i denne artikel.

Når det er sagt, kan du nu få adgang til links gennem Safari?

iOS 9.3.1 problemer med at få adgang til link

76 KOMMENTARER

  1. si mie îmi merge 9.3 impecabil … nu risc sa pierd un JB pentru un simplu .1 de care oricum nu sunt afectat … ? … am mai făcut așa si la 6.1.3 de am stat pana mi-au fâlfâit urechile după JB …

  2. Eu l-am pus pe 6s desi nu imi face probleme pe 9.3. Nu cred ca o sa aiba legatura cu JB in niciun caz. E un simplu update care cu siguranta o sa fie compatibil cu JB cand/daca o iesi

  3. Arș arde telefonul, dupa ce am instalat versiunea 9.3.1 (care a durat maxim 5 minute) cand am pus mâna pe spatele telefonului ardea mai rău decât un samsung Galaxy s2 mini pe care ai jucat HayDay 24 de ore. Poate e ceva normal, da in mare parte totul merge bine, safari rulează cum trebuie nu se mai blochează. Bateria a scăzut 3% doar pana am scris acest text. Deci da “totul a revenit la normal” ?

  4. Sa speram ca maine apar alte buguri, altfel trolli nostri vor muri de foame.
    Ati auzit ca iOS 3.1.3 e plin de buguri? Nu merge Siri!!!
    Hej Apple!

  5. Pe ip6 si iPad air merge foarte binee. Mi se pare ca e mai rapid decat 9.3 pt cei interesati de bug-ul cu “AssistiveTouch” este încă activ. Deci, ne putem bucura in continuare de el. Bravo Apple!??

  6. În sfârșit. Aveam probleme cu deschiderea linkurilor de Sâmbăta 26/03. După nenumărate încercări inclusiv DFU RESTORE !!! si chaturi inutile cu @applesupport, după update merge in sfârșit.
    Frustranta așteptarea dar acum Safari e din nou utilizabil.

  7. Suportul Apple recomanda instalarea iOS 9.3.1 chiar daca nu s-au manifestat problemele cu link-urile din Safari sau alte aplicatii!

  8. Si-a revenit 6S plus-ul meu,merge sa deschid acum link-uri din safari!!! Asta e,ma bucur ca prostul la un lucru care ar fi trebuit sa meargă normal din prima,nu sa mi-l strice Haplea ca pe urma sa aibe ce repara!

  9. Voi aveți probleme cu “auto blocarea” ? Eu de la iOS 9 si văd ca nici acum cu 9.3.1 nu sa rezolvat , trebuie sa bifez 2 minute ca sa se oprească după un minut. Dacă bifez 1 minut…se stinge după 30 sec., deci este înjumătățit timpul. A observat cineva lucrul asta, sau mai întâmpina cineva?!

  10. Bateria, cum este situatia cu bateria??? Tine sau nu tine? A resusit cineva sa testeze la doar 3 ore de la update partea cu consumul? Ma intreb oare cum pot uni oameni sa puna astfel de intrebari la doar 3 ore de la lansare…..

  11. 9.3.1 pe Iphone 5s merge perfect dar si cu 9.3 nu am avut probleme, ipad air 2 fara probleme nici acum nici cu 9.3. La ipad , geekbench 3 , scorul este mai mare decat la celelalte ios-uri, 1840 cu 4606, la iphone 5s mai mic decat cel de la 9.3 dar mai mare decat la celelalte, 1403 cu 2535 fata de 1408 cu 2538 la ios 9.3(primul ios 9.3 lansat)

  12. sunt curios cand se va face un update sa dispara acea bara infecta care nu este transparenta de pe ecranul principal…

  13. @calibru, rulează foarte fluid! Cel puțin mie pe ip6 imi merge fără nici o problemă. Cu update-ul ăsta ip6 a revenit la normal
    @alex, părerea mea e că se merită trecerea de la 8.1.1 la 9.3.1 din toate punctele de vedere. Acum fiecare face ce vrea! Eu doar îmi zic părerea mea personală având in vedere ca nu am întâlnit nici o problemă în iOS 9 si e de 20x mai fain decat infectul ala de iOS 8 unde aveam numai probleme cu el.

  14. Ma bucur,astept JB,daca nu dadeau rateu cu ios 9.3,pana acum aveam JB. Asa raman tot la 9.2 pana o aparea ios 9.9 😀 :)) (p.s. pt cunoscatori,daca bagam ios 9.3 nu mai trecem la 9.2 pentru JB si suntem nevoiti sa asteptam JB 9.3)

  15. Am zis o părere sinceră ! Înafară că au rezolvat poveste cu link-urile este aceiași mâncare de peste pe iPhone 6 ..

  16. Cu cât se mai vinde un KurtosKalacs? Ati mai scos ceva retete noi?

    #fanApple4Life #vremAutonomie #kurtosKalacs

  17. am gasit o mica problema in ios 9.3 si vad ca a ramas si dupa update la 9.3.1…si anume: cand ies din raza wi-fi intra automat 3g desi la conexiune celulara am bifat 4g si semnal este…sa pot avea 4g il debifez si-l bifez la loc si doar asa apare conectat la 4g…asa fac mereu cand am nevoie altfel sta pe 3g
    am resetat configurari retea dar fara rezultat
    iphone 6 plus cu ios 9.3 pus pe curat si update la 9.3.1

  18. Merita trecerea ios 7.1.2 la 9.3.1 pe iphone 5s? Precizez ca imi merge perfect cu 7.1.2

  19. Aveti idee de ce nu mai functioneaza linkurile in safari si cum pot fixa problema? – iphone 5s ios 9.2.1

  20. Principala problema pe care iOS 9.3.1 o rezolva este cea legata de imposibilitatea de a deschide link-uri folosind Safari, Apple promitand ca va lansa un update care sa repare acest bug si teoretic dupa ce faceti actualizarea lucrurile ar trebui sa revina la normal

  21. Nu facusem update, aveam si am 9.2.1, iar de vreo 4 zile nu mai merg linkurile din safari. Functioneaza doar daca dezactivez javascript

  22. Salut, sincer nu merita. Am backup-ul de IOS 7.1.2 pe PC si regret ca nu pot sa fac downgrade.

  23. Teoretic se merita. iPhone 6 nu e departe de 6S. 9.3.1 chiar se mișca fluid si oricum e recomandat mereu sa ai ultimul update la iOS.