iOS 9.3.2 public beta 2 er blevet frigivet

9.3.2 2 offentlig beta iOS a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, build-ul fiind oferit la doar o zi distanta de iOS 9.3 2 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma de iOS, asa ca cum oricine il poate instala in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

9.3.2 2 offentlig beta iOS nu aduce schimbari majore pentru sistemul de operare iOS 9, dupa cum probabil stiati deja, singura noutate importanta vizibila pana in momentul de fata fiind oferirea posibilitatii de a activa Night Mode si Low Power Mode simultan fara trucuri inutile.

Daca aveti o alta versiune public beta instalata, atunci veti putea instala chiar acum 9.3.2 2 offentlig beta iOS direkte fra Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering, pachetul de descarcare variind in functie de terminal.

Cei de la Apple testeaza 9.3.2 2 offentlig beta iOS de mai bine de 2 saptamani si dupa paste exista sansa ca versiunea finala a iOS 9.3.2 sa fie lansata publicului larg, insa din pacate nu vom avea parte de schimbari importante separat de cea despre care v-am spus mai sus.

OPDATER: tvOS 9.2.1 beta 2 a fost deasemenea lansat pentru Apple TV 4.

UPDATE 2: OS X 10.11.5 public beta 2 a fost lansat deasemenea.