iPhone 7 kunne fungere med Apple Pencil

Tim Cook afslørede for et par måneder siden, at iPhone 7 kunne have understøttelse af Apple Pencil fra efteråret i år.

Selvom jeg i dag så, hvem de er iPhone 7 ydeevne, nu finder vi ud af noget, som Tim Cook, Apples præsident, ville have foreslået alle siden maj. Mere præcist talte Tim Cook i et interview om de muligheder, som Apple Pencil tilbyder for professionelle, og antydede ideen om, at produktet også kunne fungere med iPhone.

Selvom Apple Pencil ikke officielt kan bruges med nogen Apple iPhone lige nu, iPhone 7 bliver sort, men det tillader også brugen af ​​denne stylus til at skrive, hvad vi vil. Implementeringen af ​​supporten er ikke svær, hvis Apple også vil bruge kvalitetsskærme i iPhone 7, det vil sige nogle med meget lav latenstid til at optage Apple Pencil-berøringer.

iPad Pro har en fremragende skærm set fra dette synspunkt, og enhver berøring optages med det samme, og hurtige bevægelser foretages ikke med forsinkelse, deres optagelse er endnu hurtigere end i tilfældet med Surface Pro. iPhone 7 skal dog have en mindst lige så god skærm for at være kompatibel med Apple Pencil, og det tror jeg ikke Apple vil levere.

Jeg tror, ​​at Apple har testet Apple Pencil-understøttelsen med forskellige iPhone-modeller, bare for at se, om det er nyttigt at tilbyde det, men jeg tror ikke, det gør det i sidste ende. Jeg tror, ​​at Apple vil tænke over, hvordan man beholder Apple Pencil eksklusivt til iPad, fordi at tilbyde det på iPhone ville i høj grad reducere dens anvendelighed i tilfælde af iPad Pro-tablets.

"Hvis du har set, hvad der kan skabes med Apple Pencil på iPhone eller iPad, det er utroligt."

Hvad synes du ?

tim cook iphone 7 æbleblyant

81 KOMMENTARER

  1. Steve Jobs era împotriva penului, spunând că îl pierzi, ai grija lui etc. Era împotriva penului iar acum, Apple îl implementează. Nu m-ar mira ca Apple să spună că iPhone 7 cu Pen era un proiect la care lucra Steve Jobs!

  2. Nicio companie nu a scos telefon de 3,5 inchi cu stylus.
    Iar in prezent 99% dintre smartphone NU folosesc stylus (care pe vremea lui Jobs era o bucatica de cauciuc in varful unui creion)

  3. Steve prefera ca principala metoda de navigare pe un smartphone de 3,5″ degetul. Acest lucru nu se va schimba. Nici pe 6″ nu o sa stai cu pen sa faci o conversatie sau sa navighezi pe net etc. iar apple pencil ala e imens si ar arata ridicol pt iphone

  4. Acum au evoluat si brusc incep sa inteleaga evolutia . Evolutie neacceptata de ei pana la aparitia Pro , ecran mare tot au avut pe iPad .
    Cand Apple are Pen brusc pe seria Note e inutil , da uita ca Note are un ecran gigant de 5.7 inch ( asta in mintea troll-ului ce bate sistematic campii )

  5. Cum adica mai mic?Nu imi spune ca nu ai observat ca de cand a venit Tim la conducere,se prefera lucrurile mari:iphone +,pencil mare…

  6. omule dupa 40 de generatii de stylus facute de note si microsoft si tot e mai slab fata de apple pencil…pe ipad este ok, ai suprafata pt a desena lua notite..astia ziceai ca dimensiunea ipad pro mare este cam ca o coala A4..

  7. ….ei nu o sa faca o chichineata de 3 grame sa nu dea un feeling premium.Banuiesc ca macar din curiozitate ai incercat si tu apple pencil..ai vazut greutatea este corecta,balansul,aproape 0 latency..si este prima generatie

  8. nu cred,mai degraba cred zvonul si brevetul cum ca vei putea folosi pencil pe magic trackpad ca sa interactionezi cu mac

  9. Avand in vedere planurile lui Tim Cuc, stilusul ar putea avea forma de dildonel mititel. Cu un feeling foarte natural!
    Tu nu vezi ca iar scrii aberatii? Nu poti sa scrii comentarii inteligente Scrb…

  10. gandeste-te la cat de gros si lung este; ca iti ocupa din campul vizual destul de mult pe un ecran de 4.7″…IQ tau este sub mediu..nu prea ai imagine in plan

  11. Si pe ecranul lui Note 7 ai spatiu de luat notite Scrb! Cel mai slab strateg de la Samsung este de cel putin 34 de miliarde de ori mai intelept decat tine. Cu siguranta au realizat ei ca un pen pe ecranul de 5.5 inci sau mai mare este fezabil.

  12. Nu stii ce preferinte are Cuc. Poate prefera un pen lung si subtire… Vad ca tu il preferi greu. Ma rog, fiecare cu placerile lui!

  13. eu nu zic ca nu ar fi ok pen pt note de luat notite..penul acela are dimensiuni ADECVATE pt dimensiunea telefonului.Eu vorbesc cum kkt sa folosesti apple pencil care este DUBLU ca marimre fata de pen de la Note pe un 4.7″ sau chiar si 5.5″??

  14. plus ca la note ai unde tine pen in caz ca nu il folosesti.unde kkt bagi apple pencil in iphone??? il lipesti cu super glue?

  15. Te referi la Scrb Scrb :))) Saracutul de tine… incearca sa citesti Scrb Scrb fonetic :)) Lasa-ma sa te ajut, ca probabil nu stii ce inseamna cuvantul “fonetic”: “Scârbî Scârbî”
    Te-ai mai luminat putin?

  16. ok pen samsung este foarte ok pt NOTE..pt notite, si este ok pt ca este direct proportionat cu dimensiunea telefonului.Ai unde sa il tii cand nu il folosesti ca mai mult asta o sa faci.Pe cand apple pencil eu il vad strict pt ipad.adica pencil pt iphone este exclus sa il iei cu tine peste tot, dupa cum ai si zis…si este gandit pt munca si aplicatii mai profi,de desen,proiectari,notite.Pe cand pen este pt notite si chiar si o alternativa de navigare pe smartphone!

  17. Daca ai fi citit mesajul la care ti-am dat reply,ai fi vazut ca nu ai scris nicaieri cuvantul “android“.Ca tu esti pe ai aici pentru figuratie…prefer sa ma abtin.Apropo,P1i avea Symbian uiq(il am si acum) iar Xperia X1 avea windows mobile.

  18. Hahahahahahahaha!!! Auzi la el :)))))) Cred ca aduce mai mult a “Scârbă Scârbă”, dar daca te face sa te simti mai bine, tu gandeste-te la verbul asta inventat de tine: scarbi :)))
    NIci aia de la Biotera nu te-ar fi luat in programul de master. Pana la urma, aveau si ei de aparat o anumita reputatie!

  19. din ce am vazut, samsung il prezinta ca un obiect principal de navigare..adica in multe video arata cum foloseste penul pt a accesa meniu, naviga, accesa swipe din edge etc

  20. Data viitoare,conecteaza mana cu care scrii la creier….si daca nu esti sigur de ceva,apeleaza cu incredere la google.com .

  21. Ce sa fac cu el?Diverse.Daca ar face un iphone cu stylus,vreau sa cred ca vor implementa niste functii care sa justifice prezentalui,nu e normal?

  22. a tu te referi sa faca un alt stylus special pt iphone? asa poate…eu ma refeream ca Tim vrea sa folosesti curentul apple pencil si pe iphone

  23. hahahahaha! Coooooorect! Nu ar fi spus nimeni nimic, dar cine rade la urma rade mai bine.
    Qwess, de cate ori ma intreb, de unde cucurigu rivalitatea asta intre Android si iOS, intre Google si Apple? De ce???
    De ce trebuie sa rada unii de altii ca au altceva? De invidie? Ar fi util un asemenea articol pe site, sa vedem ce spun prietenii nostri…
    Sunt ferm convins ca daca ne-am intalni la o bere ca baietii, am fi cu totii “normali”. Cred ca si Scrb ar fi normal in sfarsit, si cred ca poate vorbi mai bine decat scrie :)))

    Oooff…