Super Mario Run - klistermærker til iOS 10

Primele stickere pentru Super Mario Run au fost lansate in AppStore de catre Nintendo pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Anuntat saptamana trecuta de catre compania Nintendo in cadrul conferintei Apple pentru prezentarea iPhone 7, Super Mario Run a ajuns deja in AppStore, dar nu vorbim despre joc. Vorbim despre o serie de stickere pe care compania Nintendo le ofera pentru toti cei care folosesc aplicatia Messages, Mesaje, si sistemul iMessage al celor de la Apple.

den nye AppStore pentru iOS 10 si aplicatia Mesaje contine o varietate de stickere si aplicatii noi, printre care se numara si cele pentru Super Mario Run, pe care le vedeti mai jos. Aplicatia Super Mario Run care adauga stickere pentru aplicatia Mesaje poate fi descarcata exact precum orice alta aplicatie, dar numai in cadrul sistemului de operare iOS 10.

Dupa instalare, acest pachet de stickere pentru Super Mario Run va fi vizibil in interfata speciala care ne permite sa vedem noile tipuri de emoticoane disponibile. In total vorbim despre 10 stickere Super Mario Run pe care le putem trimite prietenilor nostri, deci vorbim despre cele mai populare personaje disponibile in jocul Nintendo.

Puteti descarca pachetul de stickere Super Mario Run din AppStore pentru aplicatia Messages ved at følge dette link, dar numai daca aveti iOS 10 deja instalat.

super mario run-klistermærke ios 10