iPhone 7 Plus vs Canon 5D Mark iV – comparatia functiei Portret

Una dintre cele mai noi functii ale 7 iPhone Plus este numita Portret si ne permite sa inregistram poze cu efect bokeh, o functie pe care doar aparatele DSLR o ofera cu succes. Vorbim despre o functie care aplica un efect de blur pe fundalul pozelor pentru a aduce in prim-plan subiectul acestora, pozele de acest gen atragand atentia tuturor.

Pentru a vedea cat de bine aplica noua functie Portret a iPhone 7 Plus acest efect pentru poze, cineva s-a gandit sa o compare cu un aparat DSLR Canon 5D Mark iV. Inainte sa va uitati la clip, trebuie mentionat faptul ca aceasta functie este oferita deocamdata in versiune beta pe iPhone 7 Plus, insa chiar si asa, se descurca remarcabil de bine.

Functia Portret aplica un efect de blur suficient de bine pentru ceea ce a fost gandita si separa, in general, corect subiectul de fundal, dar trebuie sa tineti minte ca totul este oferi in format beta. Apple imbunatateste constant functia Portret a iPhone 7 Plus, iar in versiunea finala ea va fi mult mai buna decat ceea ce ne este oferit acum.