Nu kan vi gemme SHSH2-filer til iPhone 7

Incepand de astazi, TSSChecker pentru Prometheus este compatibil cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci este capabil sa salveze fisiere de tip SHSH2 pe care le vom putea folosi in viitor pentru restore. V-am spus deja ca orice fel de fisiere de tip SHSH2 pe care le-ati salvat pana acum sunt complet inutile, asa ca va trebui sa salvati altele noi incepand de azi.

Versiunea initiala a programului TSSChecker avea buguri care impiedicau salvarea corecta de fisiere de tip SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ele au fost rezolvate. In aceasta idee, programul TSSChecker va permite sa salvati fisiere de tip SHSH2 numai pentru iOS 10.2, sau o versiune mai mare, asa ca nu va ganditi ca puteti salva pentru iOS 10.1.1.

Din pacate creatorul programului Prometheus, si implicit al TSSChecker, nu a luat in calcul unele modificari facute de catre compania Apple pentru modul in care sunt salvate shsh-urile pentru iPhone 7. In aceasta idee, a fost nevoie de o actualizare a programului TSSChecker pentru a permite salvarea corecta a lor, cele vechi fiind inutile.

In denne side puteti face salvarea automata a fisierele SHSH2 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, platforma fiind actualizata pentru a include noua versiune a TSSChecker.

prometheus-rescue-shsh2