iPhone 7 Plus - Billboard bruger et billede taget med det nye dobbeltkamera på coveret

iPhone 7 Plus a fost folosit de catre cei de la Billboard pentru a inregistra poza care este folosita pentru coperta celei mai recente editii a revistei. Camila Cabello de la formatia Fifth Harmony este vedeta acestei editii a revistei Billboard, iar iPhone 7 Plus a facut o treaba destul de buna in a ii surprinde frumusetea in poza de mai jos.

Miller Mobley este fotograful care a realizat poza pentru aceasta coperta, iar intr-un interviu recent el a declarat ca nu a folosit vreodata iPhone 7 Plus in acest scop. A vazut diverse poze facute cu iPhone 7 Plus si cat de bine au fost realizate, asa ca in final a decis sa utilizeze smartphone-ul companiei Apple, decizia fiind una foarte buna in final.

Fotograful a renuntat la camere in valoare de cateva mii de dolari pentru a folosi iPhone 7 Plus pentru inregistrarea pozei pentru coperta, iar rezultatul a fost apreciat. Desigur ca la mijloc este cel mai probabil vorba despre o campanie de promovare pentru iPhone 7 Plus, deoarece Billboard ete o revista extrem de apreciata la nivel global.

iphone 7 plus coperta billboard