Samsung Galaxy S8 – ny farve og udsalgspriser

Samsung Galaxy S8 va fi vandut la preturi care incep de la doar 799 de euro, dar si intr-o noua culoare violet, surprizele Samsung fiind interesante.

Samsung Galaxy S8 va fi prezentat peste exact 3 saptamani, insa intre timp vedem noi informatii care sugereaza ce fel de culoare urmeaza sa ne ofere compania Samsung, dar si ce preturi vor avea. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi oferite in mai multe culori decat terminalele iPhone ale companiei Apple, asa ca este bine sa aflam in prealabil si care sunt acestea.

Mai exact, Samsung Galaxy S8 va fi vandut in culorile standard negru si argintiu, insa cei de la Samsung urmeaza sa vanda noul smartphone chiar si in culoarea violet. Culoarea violet este neobisnuita pentru un smartphone, insa Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus o vor avea disponibila pentru cei interesati sa cumpere un produs cu o culoare inedita.

Am aflat acum cateva luni despre faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi vandut in culoarea violet, iar repetarea acestui zvon acum nu poate decat sa intareasca informatiile. Pana acum nu am vazut vreo imagine in care Samsung Galaxy S8 in culoare violet sa ne fie prezentat, asa ca ramane de vazut daca pana in 29 martie va aparea vreun leak cu acest model.

Samsung Galaxy S8 – ny farve og udsalgspriser

In ceea ce priveste preturile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, acestea incep de la numai 799 de euro, conform unor retaileri. Pretul Samsung Galaxy S8 ar urma sa inceapa de la 799 de euro, in timp ce Samsung Galaxy S8 Plus va fi vandut la preturi care incep de la 899 de euro, ambele fiind mai mari decat cele percepute pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Desi s-a spus acum cateva saptamani ca Samsung Galaxy S8 va avea un pret de pornire de 1000 de euro, iata ca in final Samsung nu este chiar atat de curajoasa. Samsung Galaxy S8 ar putea ajunge la 1000 de euro in functie de mediul de stocare oferit, iar Samsung Galaxy S8 Plus va costa sigur 1000 de euro in versiunea cu 128 GB spatiu de stocare.

In momentul lansarii, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi mai scumpe decat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, spre uimirea multora. Cei de la Samsung vor sa pozitioneze Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus ca smartphone-uri premium, iar aceste preturi le asigura cu siguranta aceasta calitate, cel putin din punct de vedere teoretic.