iPhone 8 – etui sammenlignet med iPhone 7

iPhone 8 are astazi o carcasa comparata in detaliu cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a ne arata care sunt diferentele intre modele.

iPhone 8 este este reprezentat astazi de o carcasa care in clipul video de mai jos este comparata cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a ne arata diferentele in dimensiuni intre terminale. Carcasa a fost produsa folosind schitele furate de catre diversi angajati ai partenerilor Apple, producatorii de accesorii din China pregatind deja carcasele pentru iPhone 8.

Acasta nu este prima carcasa pentru iPhone 8 pe care o vedem in imagini, insa din moment ce incep sa apara tot mai mult, este clar ca procesul de dezvoltare al terminalului se apropie de final. Trecand acum la carcasa iPhone 8, puteti observa ca ea pozitioneaza dispozitivul intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple oferind o noua optiune pentru cei care nu aveau nimic de ales pana acum.

Aceasta carcasa pentru iPhone 8 ne arata ca va exista intr-adevar o camera duala verticala, dar si ca Touch ID nu isi va gasi un loc in carcasa smartphone-ului. Ea ne confirma si faptul ca iPhone 8 cu al sau ecran de 5.8 inch va fi putin mai lung si mai lat decat iPhone 7, insa diferentele nu vor fi considerabile, chiar daca aceasta carcasa sugereaza acest lucru.

iPhone 8 – o carcasa este comparata cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Conform schitelor iPhone 8 va avea 144mm lungime, 71mm latime si 7.7mm grosime, fata de iphone 7 care va avea 138.xmm vs 67.1mm vs 7.1mm. Puteti observa ca diferentele sunt foarte mici si desi vor fi sesizabile de catre multe persoane, iPhone 8 nu va fi cu mult mai mare decat iPhone 7, dar va impune schimbarea carcaselor cumparate pentru dispozitiv.

Carcasa pentru iPhone 8 din acest clip video poate fi cumparata in momentul de fata de pe website-ul asiatic Alibaba.com, iar pe langa ea vom vedea multe altele. Este foarte clar ca lansarea iPhone 8 nu va fi amanata, asa cum au spus o varietate de zvonuri, altfel n-am fi vazut deja atat de multe accesorii pentru noul smartphone aparute pe internet din diverse surse.

iPhone 8 urmeaza sa fie si mai scump decat predecesorul sau, compania Apple urmand a cere intre 870 si 1000 de dolari pentru acest produs in momentul lansarii. Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul vedem tot mai multe inforamtii cu privire la iPhone 8 si noutatile pe care acest smartphone le va aduce incepand din aceasta toamna.