Samsung Galaxy Note 8 – det første pressebillede

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o prima presupusa imagine de presa care prezinta ceea ce pare a fi noul design final al smartphone-ului.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi in prima presupusa imagine de presa care ne-ar putea dezvalui in premiera design-ul pe care viitorul smartphone ar urma sa il aiba. Puteti vedea mai jos ca Samsung Galaxy Note 8 in aceasta presupusa imagine de presa seamana foarte bine cu tot ceea ce am vazut pana in prezent intr-o varietate de imagini aparute pe internet.

Vorbim despre un Samsung Galaxy Note 8 care seama foarte bine cu Samsung Galaxy S8 din foarte multe puncte de vedere, asa cum ni s-a spus intr-o gama foarte variata de zvonuri. Colturile nu sunt la fel de rotunde in Samsung Galaxy Note 8 precum la Samsung Galaxy S8, dar ecranul Infinity pare sa fie curbat spre marginile exterioare, asa cum ar trebui.

Ecranul Infinity al Samsung Galaxy Note 8 acopera deasemenea intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum am vazut din nou in foarte multe leak-uri. Ceea ce aceasta presupusa imagine de presa nu ne arata este carcasa Samsung Galaxy Note 8, insa acolo cei de la Samsung au confirmat deja ca va exista un cititor de amprente, pentru ca nu l-au putut integra in ecran.

Samsung Galaxy Note 8 – prima presupusa imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si o camera duala verticala integrata in carcasa, iar aceasta va arata exact precum oricare altele compuse la fel. Camera duala verticala a Samsung Galaxy Note 8 va fi formata din doi senzori de 13 megapixeli, insa nu se stie daca unul va fi monocrom sau telephoto, dar functie bokeh cu siguranta va avea.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba un nou chip Snapdragon 836 integrat de catre Samsung, el fiind produs de catre Qualcomm. Acesta a aparut recent intr-un test de performante si a intregul iPhone 7 Plus, dar ramane de vazut daca versiunea finala a Samsung Galaxy Note 8 va fi la fel de puternica precu se asteapta cam toata lumea sa fie.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat in luna august de catre Samsung, mult mai devreme decat la IFA Berlin 2017, lucru care a pus pe ganduri multa lume. Samsung vrea ca Samsung Galaxy Note 8 sa ajunga pe piata cu mult inaintea iPhone 8 pentru a-i putea fura cat mai multe vanzari, dar ramane de vazut daca va avea succes.

Samsung Galaxy Note 7 pressebillede