Samsung Galaxy S8 har LAG, indrømmer Samsung

Samsung Galaxy S8 har forsinkelse i grænsefladen, Samsung indrømmer dette og undlader at løse det for at formilde sine vrede kunder.

Samsung Galaxy S8 har lag i brugergrænsefladen, ifølge Samsung, som har udgivet en opdatering til launcheren, som globale brugere har klaget over. Efter lanceringen af ​​Samsung Galaxy S8 var der mange klager over ydeevnen af ​​brugergrænsefladen, især launcheren, så Samsung lovede at løse problemet.

Samsung udgav for nylig en opdatering til launcheren i Samsung Galaxy S8 og lovede, at denne ændring i Android-operativsystemet vil løse brugernes problemer. Ligesom alle løfterne fra Samsung, inklusive denne til Samsung Galaxy S8, viste sig ikke at være mere end en vrangforestilling, fordi problemet var delvist løst, men det eksisterer stadig og forstyrrer folk.

De, der rapporterede problemet, begyndte at håne Samsung, inklusive journalister, for den dårlige software, den laver, inklusive til Samsung Galaxy S8. At Samsung Galaxy S8 skulle have forsinkelse i brug, var noget, som alle forventede, i betragtning af at Android er for dårligt gennemtænkt til at fungere uden problemer og irriterer brugerne med forsinkelsen.

Samsung Galaxy S8 har LAG, indrømmer Samsung

Den gode del i hele denne situation er, at problemet med den overdrevne forsinkelse i Samsung Galaxy S8 hovedsageligt påvirker applikationsstarteren, der er tilgængelig ved en gestus lavet på siden af ​​skærmen. Alligevel er eksistensen af ​​et sådant problem pinligt for Samsung Galaxy S8, for en smartphone, der koster så meget, burde ikke have problemer af denne art lige fra lanceringen.

Vi må erkende det faktum, at selv iPhone-terminaler eller iPad-tablets stadig har forsinkelser eller blokeringer nogle gange, men de er ikke konstante, som det er tilfældet med Samsung Galaxy S8 og mere. Desuden havde ingen ny iPhone udgivet af Apple-firmaet problemer af denne art lige fra det øjeblik den dukkede op, men for mange viser Samsung Galaxy S8 sig at være en stor hovedpine.

"I henhold til virksomhedens officielle ændringslog for Samsung TouchWiz Home v6.1.09.2, skulle opdateringen nu rette forsinkelsen, når der swipes op og ned mellem startskærmen og appskærmen."

I betragtning af at Samsung ikke kan gøre noget godt, eller indtil slutningen, fra Samsung Galaxy S8 kunne vi kun have høje forventninger med hensyn til design. Med hensyn til softwaren, så tror jeg, at ingen nogensinde havde forventet, at Samsung ville gøre noget godt, heller ikke for Samsung Galaxy S8, og som bevis har vi den personlige assistent Bixby, som stadig ikke kan engelsk og kinesisk.

Når det er sagt, hvis du nogensinde køber en Samsung Galaxy S8, ved du, hvad du kan forvente. Nedenfor har du bevis på, at Samsung Galaxy S8 ikke kun halter i launcheren.

52 KOMMENTARER

  1. Cand ziceam eu , nu nu, troll troll….in kkt. Se vede ca cei saraci ce stiu doar android, nu stiu ce e aia lag…doar cei ce incearca un android dupa iphone, isi dau seama

  2. Dar altceva mai stii sa zici ? Un s8 costa cat iPhone-ul. De unde pana unde “sarac” ? Bogatule, daca te iau la bani marunti pun pariu ca esti un nimeni cu tona de probleme psihice, ceea ce nu e de ras, dar totusi, du-te pe la Obregia sa vezi cum te internezi involuntar.
    Uite, eu am S6 Edge, o “vechitura”, cu Rom de S8 (Port, nu skin) si ce crezi, se misca excelent, iar la rezolutie FHD e racheta. Pun pariu ca daca aveai 2K pe iPhone, si-o lua de mult timp in freza chiar si de la un S7. Nu mai vorbim de S8. M-am jucat pe multe telefoane si imi permit sa imi formez pareri… Cand eu ma jucam pe Symbian, Windows Mobile (6.0 – pe vremea SPV-urilor, cand HTC era la putere cu Diamond), Blackberry, chiar si Bada, tu foloseai feature phone Nokia 6700 GOLD ca toti cocalarii. Am dezvoltat rom-uri Android inca de pe vremea Froyo si Gingerbread, am vazut cum a progresat tehnologia, Android 6+ nu mai e ca 4.x , ceea ce e bine..nici iOS 7+ nu mai e cum era iOS 5, ceea ce e rau ! 10-15 schimbari intr-adevar majore si utile au reusit sa distruga intreg sistemul de operare iOS, dar nu vei recunoaste tu asta, pentru ca suntem toti prosti, iar tu esti miezul care le stie pe toate. Ai uitat cand te plimbai pe ulița in talpile goale pe timp de ploaie si acum vii sa ne spui noua ca tu faci impachetari in namol.

  3. Un iphone este nimic fara un mac un ipad e iarasi ok si un apple tv. Sin astea nu prea ai la samsung si oricum nu ti-ai cumpara ca deh $$
    Tu aveai nokia gold??? Hahha ce taran, 8800 arte pt mine. Diferenta dintre un domn si un sarac mincionos

  4. Esti inca suparat ca mergi cu daciA solenza si cand e in service mergi cu tramvaiul si transpiri ah?!

  5. “daca aveai 2K pe iPhone, si-o lua de mult timp in freza”
    Uiti ca ipad are rezolutie mai mare si rupe tot cu a10x
    Se vede cat de incult esti crezand ca apple nu are chip pt rezolutii mari
    Stai calm ca a11 va fi top 1 cu top 2 a10x

  6. Iphone are LAG, Apple nu recunoaște.
    Asta e o altă diferență între cele două companii.

  7. iPhone are lag doar dacă e ultimul model(sau chiar și penultimul)care suporta software-ul cel mai nou,de ex 4S cu iOS 9. Nu vei vedea niciodată lag pe 6S cu iOS 9 sau 7/7 plus cu iOS 10. O sa fie lag și pe 5S cu iOS 11,sunt convins de asta. Dar aici e vorba de “cel mai evoluat smartphone de pe planeta” cum ziceai tu,ultimul model cu ultimul software și care are lag.

  8. Aia e o prostie a Apple ca nu vrea sa modifice aplicatiile. Daca dezactivezi reduce motion se deschide aproape instant, da Apple nu vrea sa scoata animatiile alea stupide pentru ca sunt aplicatii terte care se incarca greu.

  9. Lag este și pe 6S cu iOS 10, va spun din propria experiența, am făcut downgrade la iOS 9.3.5 de urgenta! Cu ăla niciodată nu am avut probleme cu iOS 9 doar ca aveam problema aia cu bateria din fabrica și începuse sa îmi moara din pixeli! Și aveam garanție 2 ani la el și nu a vrut sa mi-l schimbe

  10. Mai jos aveti si o dovada a faptului ca nu doar in launcher are Samsung Galaxy S8 lag.

    ar trebui sa specifici ca e o unitate demo, intr-un magazin, cu unul ce face scrool down/up(cu server refresh) in meniul de upload a aplicatiei, cu o viteza de internet de tot rahatul, ca e legat la un hotspot zonal, face si video upload in acelasi timp, cu un One drive doar ce l-a activat(pe contul lui) si care se afla in plin proces de scanare si indexare galerie pentru prima oara…
    gresesc?

  11. Sunt roman, ai vreo problema cu tiganii ? Iti sta bine in fata unui ecran ? Vad ca esti rasist, probabil cand erai mic de bateau tiganii si iti furau mancarica primita de la buni’ pentru la scoala…acum inteleg comportamentul tau, stai linistit fiule, mi-e mila de tine 🙁

  12. Cand l-am achizitionat, am sesizat si eu putin lag. Cu ultima actualizare nu mai are gram de lag, iar bateria tine foarte mult. Am varianta cu Exynos. Nu ma pronunt pe varianta cu Snapdragon pentru ca nu am testat-o.

  13. Ai și sărit in secunda doi și ai băgat la căutare pe YouTube după “iPhone 7 lag”,mi-ai servit 3 clipuri la plesneala in care văd ce anume? Tu măcar le-ai văzut? Aia e lag la tine?

  14. iPhone 4 nu suporta iOS 9,ai halit un S,ți-e cam fomică? Ia un Snickers,nu ești tu când ți-e foame! ?
    Eu nu am avut lag la apel,acum ce vrei sa zic? Cred ca pe vremea aia aveam un 5S.

  15. 6S plus cu orice iOS 10 merge șnur la mine,careva dintre noi minte. Urca un clip cu “plin de lag” dacă vrei sa te și cred.
    Întâmplator am doi colegi cu 7 plus și nu e nici pe departe așa cum zici tu.

  16. Parca aveai 7 plus și S8 plus,acum o dai in 6S?
    Mai bine întreabă-l pe Bixby. Ce,nu-ți funcționează? Încearcă in engleză nu in romană! Ce,nu știe nici engleză? A,pai ghinion,csf n-ai csf.

  17. Samsung nu e de vina ca Android e prost, e de vina ca-l foloseste si lanseaza produse care dupa un timp devin proaste. Nu-ti trebuie impartialitate sau obiectivitate sa sa vezi asta, o faci oricum, iti trebuie alea ca sa spui public asta.

  18. aici poti avea dreptate. dar htc11 are lag si samsung la fel, sa vedem oneplus. Singurul care cred ca merge ok e LG g6

  19. doar te intrebam, ca imi place sa stiu daca vorbesc cu un roman sau cu un rrom. E alta abordare, crede-ma

  20. Da, chiar așa am făcut, și care e problema? Da le-am urmărit. Ai văzut tu lag la S8 ?

  21. Mda, nu sunt la curent ce model de iPhone nu mai suportă ios 9. Scuză-mă, te rog…

  22. Am un deja-vu cu intrebarea asta a ta. Iti mai aduci aminte cand m-ai intrebat “Ai vazut tu dungi negre la S8?” si cand ti-am pus dovada in fata ai schimbat brusc subiectul spunandu-mi ca si iphone 8 va avea acele dungi?
    Asa si cu lag-ul la S8,dar degeaba vezi dovezi sau chiar sa te convingi tu personal butonand un S8 ca are lag,tot nu vei recunoastea asta veci pururi.
    Asa ca de ce sa ma mai obosesc inutil?

  23. Nu ma pot abtine de la comentarii când văd toti iphonisti…samsung în jos samsung în sus…e slab e prost…merge greu…drepte este si vulpea la fel zice de struguri …..cati dintre voi si-ar dori sa activeze datele mobile mai repede, sau sa foloseasca telefonul pe post stick sau sa isi creasca memoria interna, sau sa aiba un telefon cu un design nou…sa încarce wireless telefonul în 1h …sau …sau….ar fi multe de spus…dar sa vedem un pic iphonul….care de la 6 pana la 7 nu a venit cu nimic nou…acelasi design, acelasi mediu inchis, acelasi ecran de acum 5 ani…aceeasi baterie slabă, încărcare grea al telefonului….aceeasi camera un pic imbunatatita…sincer am avut iphone de la 2G pana la 6, iar de la 6s, am tentat la ei si am ținut în mână primul s6 edge, după care s7, după care s8…cu Bixby sau google assistant….e foarte important sa ai opțiuni….nu ca la iphone 0..doar ce oferă ei si atat…asa câ inainte sa faceți comentarii, jicativa cu un s8…..ia-lîn mână sa simțiți diferența si libertatea care ți-o oferă….

  24. Si ar mai fi ceva de zis…de cand am telefonul de 2 luni, odata nu a avut lag…odata nu sa oprit…si ….chiar dacă rulam 2 aplicația în același ecran si in acelasi timp, gen shazam si facebook ca sa vad ce melodie este la un video(apropo încercați asta pe iphone…a nu puteti..eu zic mai cumpărați un iphone atunci si o sa puteti)….