Samsung Galaxy Note 8 – de første billeder bekræfter det store kamera

Samsung Galaxy Note 8 are o camera grozava, iar primele poze inregistrate folosind-o confrma faptul ca Samsung ne-a pregatit o surpriza placuta.

Samsung Galaxy Note 8 are o noua camera verticala in care compania Samsung a implementat doi senzori de imagine de calitate foarte buna anul acesta. Vorbim despre doi senzori de imagine de 12 megapixeli care au stabilizator optic de imagine si deschidere f/1.7, ambii formand o camera foarte buna pentru Samsung Galaxy Note 8, iar pozele de mai jos demonstreaza din plin ceea ce astepta cam toata lumea.

Samsung Galaxy Note 8 nu va dezamagi pe cineva in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze si clipuri video, iar asta este perfect normal de la un produs al coreenilor. Nici predecesoarele Samsung Galaxy Note 8 nu au avut camerele slabe, iar in cazul acestui noi smartphone vom vedea cu siguranta rezultate care vor fi superioare celor pe care le ofera in momentul de fata iPhone 7 Plus si alte terminale competitoare.

Samsung Galaxy Note 8 – primele poze confirma camera grozava

Samsung Galaxy Note 8 demobilleder 7

Samsung Galaxy Note 8, spre deosebire de LG V30, nu va avea o camera duala cu deschidere f/1.6, cea mai buna implementata vreodata intr-un smartphone, dar se apropie mult. Nu stim deocamdata ce fel de camera vrea sa implementeze compania Apple in iPhone 8, insa imi vine destul de greu sa cred ca americanii vor reusis a implementeze ceva care va fi superio Samsung Galaxy Note 8 din vreun punct de vedere.

Samsung Galaxy Note 8 demobilleder 6

Samsung Galaxy Note 8 a avut aceste poze publicate pe website-ul companiei Samsung, deci calitatea lor originala a fost usor afectata dupa publicare, asa ca trebuie sa luati si asta in considerare. Desi cei de la Samsung n-au prea mult noroc in a oferi o experienta de utilizare foarte buna pentru produsele proprii, in ceea ce priveste camerele au avut intotdeuna succe, siar Samsung Galaxy Note 8 nu cred ca va dezamagi.

Samsung Galaxy Note 8 demobilleder 14

Samsung Galaxy Note 8 demobilleder 13