HomePod 2 Concept præsenterer udviklingen og udvidelsen af ​​Smart Speaker Line

HomePod 2 este prezentata intr-un prim concept impreuna cu o extindere a boxelor inteligente ale Apple spre versiuni Plus, sau Express, similare seriei iPhone.

HomePod 2 Express Plus koncept

HomePod nici macar nu a fost lansata de catre compania Apple, insa astazi vedem un nou concept pentru boxa inteligenta a celor de la Apple sub denumirea HomePod 2. Conceptul are menirea de a ne prezenta evolutia boxei inteligente impreuna cu extinderea liniei spre noi modele, mai exact un HomePod Plus si HomePod Express, produse interesante, ca idee.

HomePod Plus ar fi o boxa inteligenta mai “grasa” pentru clientii care ar dori sa aiba parte de o experienta mult mai buna pentru a asculta muzica in propria casa. HomePod Express ar fi o boxa inteligenta de dimensiuni mai mici, care ar avea functionalitate limitata, dar care ar avea si un pret mult mai accesibil pentru o gama mai variata de clienti Apple.

HomePod 2 ar putea fi lnasta in 2019, 2020, sau niciodata, in functie de succesul primului model, insa este interesant de vazut ce viziune au graficienii pentru viitoarele produse Apple.

HomePod 2 Express Plus koncept 1