Samsung GALAXY: FANTASTISK Design afsløret af koreanere

Samsung Galaxy, Samsungs smartphone-serie, har afsløret et fantastisk design for fremtiden, med virksomhedens planer om at skabe telefoner med spektakulære designs.

Samsung GALAXY AMAZING Design

Samsung GALAXY er serien af ​​smartphones, der sælges af det koreanske firma Samsung, de fås i forskellige modeller og former, lige fra de premium-til de billige, som udgør størstedelen af ​​det globale salg. For Samsung GALAXY S-serien, dvs. toppen, forbereder Samsung-virksomheden en radikal designforbedring, hvor patenter registreret for koreanere er dem, der afslører fremtidige intentioner.

Samsung GALAXY S11, eller måske endda S12, bliver den første serie, som Samsung har til hensigt at lancere med skærme, der næsten ikke har nogen kanter overhovedet, præcis som brugere over hele verden ønsker. Til fremtidige S-modeller fra Samsung GALAXY-serien tænker det koreanske firma ikke på at bruge en udskæring til skærmene, noget vi kun kan være glade for, for Apple ødelagde iPhonen med denne designbeslutning.

Samsung GALAXY: FANTASTISK Design afsløret af koreanere

Samsung GALAXY AMAZING Design 1

Samsung GALAXY har i disse billeder af dem fra Samsung præsenteret ideen om at implementere en sekundær skærm i etuiet, som er placeret lige under hovedkameraet, men formålet er stadig et mysterium. På trods af dette viser designet skabt af Samsung til denne Samsung GALAXY-model os, at der er en intention fra koreanernes side om at tilbyde design, som folk virkelig godt kan lide, uden udskæringer og "skæg".

Samsung GALAXY AMAZING Design 2

Samsung GALAXY Sxx, eller måske endda en fremtidig Samsung GALAXY Note x kunne have et design af denne art, som bruges af koreanere, og jeg er sikker på, at mange mennesker ville blive overrasket over Samsungs ideer. Ingen ved, hvor lang tid det kan tage, før alt, hvad vi ser på disse billeder for Samsung GALAXY-serien, kan blive forvandlet til virkelighed, men Samsung har brug for telefoner med unikke designs for at blive på toppen.

20 KOMMENTARER

  1. Fabulos ecran si ma bucur ca in ultima perioada ai inceput sa realizezi si tu cat de urat este iphoneX. Nu a fost nevoie sa l am pt ca a fost destul sa i aprind odata ecranul la istyle si sa vad cat de oribil arata. Ce are dedesubt e fix pix. Daca o masina nu mi place cum arata interior si exterior ma doare fix in pola ce are sub capota.

  2. Ce-o sa te faci srb daca se implinesc ecranele celor de la samsung? Sa nu-mi spui ca treci la samsung..:0

  3. Te acomodezi cu decupajul in ecran foarte repede(ip-x), nu asta e problema…ce e mai trist e ca nu te poti obisnui cu grosimea lui!!!

  4. Domnule administrator, sfatul meu e sa schimbi numele aplicatiei ca nu are nici o legatura cu numele la ce se posteaza in aplicatie. Nu stiu de ce folosesti un iphone daca nu iti place. Mai bn numeste aplicatia “I ANDROID” pt ca orice tel e mai bun ca iphone. Tot ce se intampla aicea e de fapt despre android si nu despre ios. Am parasit comunitatea. La revede

  5. Salut. Nu prea las eu comentarii de fel, asta fiind probabil primul. Am trecut la iPhone x de la samsung galaxy s8. Diferența între performante e minima (pe android primești multe crush-uri la ordinea zilei). Nu ma deranjează absolut deloc “bretonul” telefonului, încă din prima zi de folosință nu l-am mai sesizat. La ora actuala, folosind s8 plus și iPhone x in paralel, singura diferența între ele e ceea ce preferi tu mai mult sa folosești (android sau iOS).
    Nu înțeleg ura asta stupida între cele doua sisteme. Folosești ce îți place și gata.

  6. E “crash” nu “crush” . Totusi nu stiu ce crash-uri primesti tu la ordinea zilei, ca eu nu am vazut nici un crash pe S9 din martie pana acum.
    S8 nu am avut, dar nu prea cred ca se intampla asa ceva – si pot sa-ti spun ca am avut toate Galaxy S de la 1 la 7 inainte.

  7. Baiatu vorbeste de androidul de acum 10 ani nu cred ca a avut ceva de la s8 in sus ??? sau cine stie ce paleasca de allview o fi avut ….oricum per total fiecare os este manusa pentru fiecare dintre noi depinde ce fel de manusa preferi …una care sa o folosesti la mai multe sau strict pentru ce a fost facuta

  8. Așa e copile. Doar telefoane de la allview folosesc. Am avut toate iPhone-urile de la 4 pana la 6s+ când am hotărât sa încerc androidul (s8+ fiind un telefon superb și atunci dar și acum), dar când am fost pregătit de upgrade la contract, am revenit la iPhone, pur și simplu din obișnuita de a umbla pe iOS.
    Dacă ai impresia ca faci “troll” pe aici cu dume de astea de doi bani și aluzii la telefoane ieftine, e clar ca ești foarte prost și nu ar fi trebuit sa-mi mai irosesc alte câteva minute pentru a lasă un comentariu inutil pentru un oligofren inutil.

  9. Dar “iDevice” este dispozitiv Apple, și pe site-ul ăsta se scrie mai multe despre Samsung, Android, Google Huawei, etc decât despre Apple sau iDevice.

  10. De ce nu pui niște poze cu crash-urile alea? Toți fanii Apple ați avut cel puțin câte un model de smartphone de top cu Android, și care v-a dezamăgit profund.
    E cusut cu ață albă.

  11. O sa filmez despre ce vorbesc și o să-l urc pe YouTube și atașez link-ul aici. Plus ca pe Facebook, când vrei sa deschizi un grup de poze postate de un utilizator, bara de notificări se face neagră și ecranul nu răspunde la comenzi timp in care telefonul încearcă sa deschidă acele poze