iPhone 8 – XS Max har officielt nedsatte priser af Apple

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS og XS Max får deres priser nedsat af Apple-firmaet efter dårligt salg, her er, hvor meget de blev ændret.

iphone prisreduktion æble

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS og XS Max får deres priser officielt nedsat af Apple-firmaet, der starter i dag, hvor amerikanerne tager et første skridt for at forsøge at øge deres salg i denne periode. Vi taler om en foranstaltning, som Apple-virksomheden hidtil kun har truffet i Kina, et land, hvor salget er faldet dramatisk i de seneste måneder, men hvis en sådan ændring anvendes der, er det muligt at se det også anvendes på andre markeder .

iPhone 8, 8 Plus, XR, XS og XS Max får deres priser reduceret med adskillige snesevis af dollars i Kina, de fleste af dem med omkring $60, iPhone XR er den eneste, der nyder godt af en prisreduktion på $66, eller et sted under 10% af dens værdi. Rabatterne anvendes af Apple-selskabet på de priser, som det sælger iPhones til sine lokale partnere, så de burde kunne mærkes i butikkerne i de følgende dage, men det vides ikke, hvad der vil ske med salget.

iPhone 8 – XS Max har officielt nedsatte priser af Apple

For Apple er tiltaget uden fortilfælde, fordi det indtil nu aldrig har anvendt rabatter så hurtigt efter lanceringen af ​​nye vigtige iPhone-modeller, men vi vidste allerede, at salget var meget svagt. Priserne på dens telefoner var meget høje i Kina før denne rabat, iPhone XR kostede over 900 dollars, enormt for hvad telefonen tilbyder, men rabatten vil ikke løse det problem, som amerikanerne har nu med salget af telefoner.

I dag (9. januar) aften blev vores reporter informeret om, at om aftenen den 8. januar modtog Huaqiang North-kanalforhandlere amerikanske prisjusteringsoplysninger, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X og iPhone XS og andre produkter såsom iPhone XS Max begyndte at sænke priserne. Blandt dem har Huaqiang Norths iPhone i Yuanwang Digital City Wholesale Market oplevet en fuldskala tilbagegang på alle niveauer. Sidste år udgav Apple den nye iPhone XR med den største prisnedsættelse, og kanalprisen faldt med 450 yuan. Den nuværende pris er 5250 yuan.

For at få succes i Kina skal Apple-virksomheden yderligere reducere priserne på iPhone-telefoner til værdier, der er under 800 dollars for iPhone XR, ellers vil situationen ikke ændre sig til det bedre. Efter et år, hvor iPhone X havde stor succes på trods af den overdrevne pris, viste 2018 og 2019 os, at ikke engang Apple er immun over for boykot af kunder, der nægter at betale dumt høje priser for telefoner, der ikke er pengene værd.

37 KOMMENTARER

  1. Lăcomia asta…doar de China le pasă că doar acolo e cașul. Nu vor avea niciodată succes acolo la preturile astea.

  2. O mare miscare ar fi desfintarea transferului de muzica prin itunes si de pe un singur pc autorizat, cum este in prezent. Daca ar lasa transferul liber, direct in memoria interna a telefonului, eu m-as intoarce la iOs. Dar transferand saptamanal muzica de pe pc, avand foldere in care adaug sau sterg melodii, nu pot folosi iTunes care este un cosmar. Nici 10% din utilizatorii de iPhone habar nu au sa puna muzica prin iTunes, sa creeze liste de redare personalizate.

  3. Ce mă bucur ca mai primesc și ei câte o palma…poate se vor trezi și mai lucrează puțin la prețuri…sau măcar dacă prețurile sunt atât de mari, sa aducă și chestii mult mai deosebite. Eu de la 8 plus…nu am mai aruncat banii pe Iphone. Am rămas cu el…deși mă bate gândul sa iau xs Max….dar mă cam plânge buzunarul.

  4. Cine a spus ca iphone x a avut un succes foarte mare? Aaaa, in comparatie cu vanzarile de cateva sute de mii ale xs,xr si max asa e, X a fost un succes imens vanzandu se 1-3 mil de bucati.

  5. Apple Music pe Android, tăieri de prețuri la iPhone la nici 6 luni de la lansare, iTunes pe TVurile Samsung … sunt curios ce mutări mai face Apple. Poate un MacBook cu Windows 10… sau un Galaxy S cu iOS …

  6. Scrii prostii. Apple Music e ok să funcţioneze pe toate platformele – iar iTunes nu e doar Samsung TV, ci pe toate TV-urile. Pentru ca Apple investeşte şi în seriale / filme şi atunci are o piaţă mare unde poate să vândă. Dar scriem…

  7. Ei, na ??!?!?!?! Nu stiam !!! Extraordinar !! Mai ai noutati din astea incitante preluate de la Tvr Iasi ?? ??? Se numesc oficial “telefoane inteligente”. Deci , reiau : CE MIZERII DE TELEFOANE INTELIGENTE !!!

  8. Am avut XS Max si l-am dat. este ok ecranul mai mare, dar in loc sa ai mai mult continut, il ai mai mare. Legat de camera, nu ai aproape deloc avantaj la camera duala, pentru ca cea Telephoto este functionala in mod decent doar ziua in amiaza mare cu lumina naturala suficienta, in rest e useless: seara, in casa, pe lumina artificiala.mai bine XR decat XS. (parere personala, nu generalizez)

  9. Nu, tocmai. Sunt prost ca un bolovan. Recunosc. Bine ca mi-ai zis tu ca chestiile astea nu mai sunt telefoane, sunt computere. Muream prost. Dar stii ca Nokia fac si ei computere din astea mai nou ???

  10. Ai mai mult continut, doar ca majoritatea aplicatiilor n-au fost updatate pentru ecranul mai mare. Ce e aiurea e ca nu incap mai multe iconite in Springboard, din cate stiu.

  11. Pune-ti Apple Music si ai scapat de probleme. Nu stiu ce ti se pare asa cosmar la iTunes, eu n-am avut niciodata probleme cu el. Nu e winamp, dar macar merge ok.

  12. Tu intelegi ce povestesc eu sau vorbesti in dodii ?? Eu nu vorbesc de muzica redata in streaming , cu conexiune la internet online cum asculta acum toti pustii drogati toti raperii de kkt. Eu am in pc vreo 200 de foldere cu muzica personala, veche, rip-uita de pe cd-uri in ultimii 20 de ani. De la Mozart si Bach la Modern Talking si Europe toate albumele. Ca sa pun muzica asta a mea de pe pc-ul windows pe Android dau un simplu copy paste si astept sa se termine transferul pe card. Apoi telefonul va vedea muzica pe foldere direct ca pe pc windows. La iOs trebuie sa creezi manual liste de redare, sa le umpli apoi manual cu melodiile de pe pc prin drag and drop cu mose-ul si abia la sfarsit apesi “sync”. E mult mai complicat si la 200 de foldere cat am eu , ca sa le fac playlist-uri identice in iTunes dureaza o saptamana. Deci se vede ca habar nu ai ce face iTunes, ca toti aifonistii.

  13. Mizerie e Mac OS. NICIO INSTITUTIE SAU FIRMA SERIOASA NU FOLOSESTE MAC OS, NICI MACAR IN USA. FBI, CIA, NASA, bancile , institutiile, firmele mari, cine vrei tu au numai Dell cu Windows. De ce ?? Ca pocnitoarea de Mac Os nu face nimic util de productivitate reala, ca si iOs – alta mizerie bocata complet. Mac OS e folosit doar pe un segment ingust de nișă de cativa care fac editare video cu Final Cut si de unii care compun muzica. Atat !! De-aia au doar 4% cota de piata mondiala.

  14. Cum să scrii asemenea prostii? Mai toţi din IT folosesc Apple – până şi inginerii Google.

    Vezi pe WordPress, platforma folosită pe acest site: officetoday(.)wordpress(.).com

    Nu mai scrie inepţii.

  15. Inginerii Google si programatorii din IT folosesc SI Apple ALTERNATIV ca sa incerce programele. NORMAL. Am spus eu mai sus de ingineri IT ?? NU !! IAR BALMAJITI SI NU CITITI CE SCRIU. INTRA TU PERSONAL TRAI-TI-AR FAMILIA IN ORICE SEDIU DE BANCA SAU FIRMA MARE CARE NU SE OCUPA DE IT SAU INSTITUTIE DE STAT SI DACA ARE CINEVA APPLE PE BIROU , EU MA IMPUSC. AI INTELES ???? Prostii scrii tu, esti pe dinafara si scrii ineptii. In primul rand gandeste-te logic ca bugetul unei firme sau institutii e foarte calculat si la noi si in USA. Departamentul de achizitii nu o sa aprobe niciodata cumpararea masiva de Apple care au pc-uri numai de la 1000 euro in sus. Toti se doteaza cu calculatoare de 300-500 euro in medie, pentru 90% din angajatii companiei. Mai intra si tu la o firma sa vezi ce folosesc, nu mai vorbi in dodii.

  16. În unele bănci încă se foloseşte Windows XP. Nimănui nu-i pasă de o bancă. Ştim ce preţ pun – cu 2 GB RAM PC-ul. Nu mai scrie dacă nu ai cunoştinţe. Toată lumea cu buget şi nu numai folosesc macOS pentru stabilitate. În aproape orice companie de software o să vezi doar laptop-urile Apple. Şi pot să zic inclusiv eu că sunt la distanţa mare de laptop-urile cu Windows.

  17. Daca e unitate de gaming facuta pe genunchi te pishu pe ea cu jet. Saracie. Cum compari cu Dell ????? Si mai lasa-ma cu IT-ul tau, ca 90% din oameni folosesc la servici doar Word si Excel. Intra intr-un sediu central Vodafone, Orange si vezi ce folosesc angajatii, inclusiv cei de la dep. IT….

  18. Si companiile de software folosesc 90% Windows. Chiar am prieteni care lucreaza la Oracle Romania si EA Romania si toti au numai Windows. Lucreaza si pe Mac, dar nu tot timpul. Apple daily basis am vazut doar la cativa nebuni care lucreaza la editare video pentru case de productie care fimeaza filme si reclame la noi ca Multimedia Est. Stai linistit, ca sunt mai umblat ca tine.

  19. Tu ai scris ce mizerii de telefoane ,iar dupa ai scris telefoane inteligente deci te contrazici singur infantilule

  20. La ce eforturi fac toti sarantocii ca sa epateze cu un iphone, cu 60 $ mai traiesc bine o luna sau isi pun 2 dinti in gura.