Google Chrome tester en ny EKSTREMT nyttig knap i browseren

Google Chrome testeaza un nou buton extrem de util pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cat de mult va schimba modul in care navigam pe internet.

Google Chrome-knap videomusikbrowser

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta pentru navigarea pe internet, iar compania Google testeaza pentru el un nou tip de buton care este extrem de util in folosirea sa zilnica pentru accesarea website-urilor. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest nou buton afla in testare pentru Google Chrome in momentul de fata, si puteti vedea ca vorbim despre unul care va permite controlarea redarii de clipuri video sau a muzicii.

Google Chrome va permite controlarea clipurilor video care sunt redate intr-un alt tab decat cel pe care-l avem noi deschis, astfel ca vo putea opri redarea de muzica si video din website-uri, indiferent care ar fi acestea. In teste, Google Chrome poate bloca fara probleme muzica si clipurile video din YouTube, Vimeo, website-ul Apple, Spotify, deci teoretic ar trebui sa poata controla acest tip de continut indiferent din ce website este rulat.

Google Chrome tester en ny EKSTREMT nyttig knap i browseren

Google Chrome-knap til videomusik

Google Chrome blocheaza de ceva vreme redarea automata de clipuri video si sunete din diverse website-uri pe care le accesam, dar nu din toate, asa ca acest buton va fi o completare pentru acea functionalitate. Multumita lui vom putea opri rapid clipurile video si uzica redate in mod automat in diverse website-uri accesate cu Google Chrome fara a le mai cauta printre cele pe care le avem deschise, foarte multa lume fiind frustrata din cauza situatiei din prezent.

Google Chrome are in momentul de fata testata aceasta functionalitate in versiunea Canary, deci nici macar in cea beta, astfel ca va fi nevoie de ceva rabdare pana cand ea va ajunge in versiunea finala a browserului. E foarte posibil ca Google Chrome sa o lanseze abia undeva prin toamna pentru noi, dar chiar si in aceste conditii, ea va va fi extrem de utila pentru toti cei care navigheaza pe internet cu programul celor de la Google.