iPhone 11 Pro Max har den BEDSTE TELEFONSKÆRM NOGENSINDE

iPhone 11 Pro Max har den bedste telefonskærm i historien, her er hvor imponerede eksperterne var over kvaliteten, som den nye Apple-smartphone tilbyder.

iPhone 11 Pro Max har den BEDSTE TELEFONSKÆRM NOGENSINDE

iPhone 11 Pro Max har den bedste telefonskærm i smartphones historie, havde eksperterne fra DisplayMate mulighed for at teste telefonen, og deres konklusion er helt normal, som vi forventede. Selvom skærmen i iPhone 11 Pro Max fra et fysisk synspunkt er identisk med den i Samsung GALAXY Note 10 Plus, er den software, Apple bruger, anderledes, og det sætter den over den koreanske telefon, som indtil nu var konge fra dette synspunkt.

iPhone 11 Pro Max slår Samsung GALAXY Note 10 Plus på næsten alle måder for at blive klassificeret af DisplayMate som havende den bedste skærm, og det siger meget om det. DisplayMate siger, at iPhone 11 Pro Max tilbyder en betydeligt overlegen brugeroplevelse sammenlignet med konkurrerende mobiltelefoner, så Apple formåede at bruge Samsungs skærme endnu bedre end koreanerne.

iPhone 11 Pro Max har den BEDSTE TELEFONSKÆRM NOGENSINDE

iPhone 11 Pro Max opnår en farvenøjagtighed på 0.9 JNCD, så den ikke kan skelnes fra perfektion, endda bedre end den, der tilbydes af 4K-tv'er, tablets, bærbare computere eller computerskærme. Den maksimale lysstyrke, som iPhone 11 Pro Max-skærmen tilbyder, når 770, en ny rekord for DisplayMate, plus 820 nits for at spille spil med et typisk lysstyrkeniveau på 50 %, hvilket overgår iPhone XS Max med 17 %.

"iPhone 11 Pro Max skærmydeevne inkluderer absolut farvenøjagtighed med en meget imponerende 0.9 JNCD, som ikke er synlig fra perfekt og næsten helt sikkert meget bedre end smartphone, 4K UHD TV, tablet, bærbar computer og computerskærm. iPhone 11 Pro Max har også en maksimal optaget fuldskærmslysstyrke på 770 nits og 820 nits til det typiske gennemsnitlige billedniveau på 50 %, hvilket er omkring det dobbelte af de fleste avancerede smartphones. Sammenlignet med iPhone XS Max har iPhone 11 Pro Max en række bemærkelsesværdige forbedringer, herunder 17 % højere fuldskærms maksimal lysstyrke og op til 15 % højere skærmeffekteffektivitet."

iPhone 11 Pro Max har også en energieffektivitet, der er 15 % bedre end den, som iPhone XS Max-skærmen tilbyder, og det hjælper telefonen med at opnå den meget gode autonomi, som den stadig bliver rost for. iPhone 11 Pro Max formår at forbløffe fra alle synsvinkler med skærmen, ligesom sidste års modeller, eller året før, og sætter serien over alle de andre på markedet i øjeblikket.

iPhone 11 Pro Max har den dyreste komponent i skærmen, men det hjælper den til at placere sig over alle de andre telefonmodeller på markedet.

43 KOMMENTARER

  1. Unii vad, altii nu vad. Eu vad diferenta de la 1080p la 1440p pe anumite filmari 4K nativ foarte clare cu detalii multe. Acuitatatea vizuala ca toate celelalte simturi difera de la persoana la persoana. Bunica-miu de exemplu nu a avut nevoie de ochelari pâna la 65 de ani. Dar nu e vorba de asta. E vorba de ce poate sau nu poate iPhone 11 scos pentru anul 2020. Si pe ecran nu afiseaza decat 1080p ca un midranger de 300 euro. Jalnic.

  2. Unii vad, altii nu vad. Eu vad diferenta de la 1080p la 1440p pe anumite filmari 4K nativ foarte clare cu detalii multe. Acuitatatea vizuala ca toate celelalte simturi difera de la persoana la persoana. Bunica-miu de exemplu nu a avut nevoie de ochelari pâna la 65 de ani. Dar nu e vorba de asta. E vorba de ce poate sau nu poate iPhone 11 scos pentru anul 2020. Si pe ecran nu afiseaza decat 1080p ca un midranger de 300 euro. Jalnic.

  3. Unii vad, altii nu vad. Eu vad diferenta de la 1080p la 1440p pe anumite filmari 4K nativ foarte clare cu detalii multe. Acuitatatea vizuala ca toate celelalte simturi difera de la persoana la persoana. Bunica-miu de exemplu nu a avut nevoie de ochelari pâna la 65 de ani. Dar nu e vorba de asta. E vorba de ce poate sau nu poate iPhone 11 scos pentru anul 2020. Si pe ecran nu afiseaza decat 1080p ca un midranger de 300 euro. Jalnic.

  4. Din pacate Huawei e amintire. Retelele de telefonie si magazinele mari on line de la noi si din UE nu au mai comandat nimic de la Huawei din mai-iunie. Mate 30 Nu se va vinde oficial in UE , decat poate adus prin magazine semiobscure care cumpara marfa gri de pe Ebay ca Quickgsm. Bootloader-ul e blocat, nu vei putea instala nimic pe Mate 30. Uită de el. Oricum Huawei a mintit foarte mult. Isi merita soarta. Mai mult, Iohannis a semnat un acord cu Trump că nu vom instala in Romania echipamente 5G de la Huawei. Huawei incet se vor retrage din UE din lipsa de comenzi mari.

  5. Care noi? eu nici nu am iphone. Ai ajuns sa pui minciuni ca sa nu mai aiba isheeps gura mare? Atat de disperat ai ajuns? Doar iti atrageam atentia ca ai pus o inventie…asa poate si cineva cu un iphone 11 sa faca OC la cpu si sa aiba rezultate si mai mari si sa ti le posteze TIE ca sa “nu mai ai gura mare”…..tipic oamenilor mici frustrati si neinformati. Mie mi-a placut si am avut huawei, mai exact p30,dar din pacate nu mai reprezinta incredere,iar in viata reala ai numai de tras acum din cauza limitarilor. Deci inca o data…vezi ca acele scoruri NU SUNT REALE. Data viitoare verifica sursa ca sa nu te faci de ras

  6. Care noi? eu nici nu am iphone. Ai ajuns sa pui minciuni ca sa nu mai aiba isheeps gura mare? Atat de disperat ai ajuns? Doar iti atrageam atentia ca ai pus o inventie…asa poate si cineva cu un iphone 11 sa faca OC la cpu si sa aiba rezultate si mai mari si sa ti le posteze TIE ca sa “nu mai ai gura mare”…..tipic oamenilor mici frustrati si neinformati. Mie mi-a placut si am avut huawei, mai exact p30,dar din pacate nu mai reprezinta incredere,iar in viata reala ai numai de tras acum din cauza limitarilor. Deci inca o data…vezi ca acele scoruri NU SUNT REALE. Data viitoare verifica sursa ca sa nu te faci de ras

  7. Care noi? eu nici nu am iphone. Ai ajuns sa pui minciuni ca sa nu mai aiba isheeps gura mare? Atat de disperat ai ajuns? Doar iti atrageam atentia ca ai pus o inventie…asa poate si cineva cu un iphone 11 sa faca OC la cpu si sa aiba rezultate si mai mari si sa ti le posteze TIE ca sa “nu mai ai gura mare”…..tipic oamenilor mici frustrati si neinformati. Mie mi-a placut si am avut huawei, mai exact p30,dar din pacate nu mai reprezinta incredere,iar in viata reala ai numai de tras acum din cauza limitarilor. Deci inca o data…vezi ca acele scoruri NU SUNT REALE. Data viitoare verifica sursa ca sa nu te faci de ras

  8. Care noi? eu nici nu am iphone. Ai ajuns sa pui minciuni ca sa nu mai aiba isheeps gura mare? Atat de disperat ai ajuns? Doar iti atrageam atentia ca ai pus o inventie…asa poate si cineva cu un iphone 11 sa faca OC la cpu si sa aiba rezultate si mai mari si sa ti le posteze TIE ca sa “nu mai ai gura mare”…..tipic oamenilor mici frustrati si neinformati. Mie mi-a placut si am avut huawei, mai exact p30,dar din pacate nu mai reprezinta incredere,iar in viata reala ai numai de tras acum din cauza limitarilor. Deci inca o data…vezi ca acele scoruri NU SUNT REALE. Data viitoare verifica sursa ca sa nu te faci de ras

  9. Nimeni nu vede diferenta pe youtube intre 1440p si 1080fullHD pe un mobil…deci nu rezolutia conteaza,doar daca mergi la urmatoarea cateogrie monitoare unde un 4k/5k/6k merge , iar 8k pt cinema. si-a atins limitele la acest capitol…black and white conteaza clar mai mult,hdr conteaza mai mult etc
    Uitati-va pe note 10 pe fullHD la acelasi clip pe youtube alaturi de note 10+ pe 1440p…diferenta la rezolutie este nula.

  10. Na ma interesează telefoanele chinezești cu software chinezesc pe ele. Ia-ti tu Huawei fără android pe el cu 1100€.
    Nu-i bai ca nu are android,las ca e bengos in Antutu. Dacă pe tine asta te face fericit la un telefon…
    Sunt jocuri tari in Huawei App Galery care îți pun in valoare scorul Antutu,nu?

  11. Omule, pana acum când puneți teste toți ziceați ca iphone-rile umilesc telefoanele android, acum când cele android scot Scoruri mai mari în teste nu va mai interesează, uitate câte știri sunt pe site-ul asta cum ca telefoanele iphone umilesc pe cele android în teste.

  12. Pare o vrajeala cu frecvente modificate, cum fac ei de obicei in aplicatiile de genul asta, si cum au recunoscut public ca fac, desi performantele reale sunt inferioare.

  13. Nu inteleg..tu ai vazut sursa de unde ai luat acea poza?
    Chiar ei spun ca acel cpu este OC cu 0.320 Ghz
    Doamne fereste la ce au ajuns oamenii sa se bucure

  14. Eu stau potol ca am Note 10 Plus 512 GB. Huaweistule, am vesti nasoale pentru tine. Niciun model de Huawei care apare de acum inainte fara Google Services nu va mai fi comandat in UE si in orice alta parte a lumii unde functioneaza Google Services. Operatorii de telefonie mobila si magazinele mari au intrerupt orice comenzi la Huawei. E oficial. Că nu s-ar mai vinde petardele Huawei fara Google Services, e logic. Din aceasta cauza Huawei se va retrage anul acesta din UE. Se intorc in China unde au vanzarile cele mai mari. 90% din telefoanele vandute erau prin operatorii de telefonie. Retelele de telefonie mobila de la noi nu au mai comandat produse Huawei din iunie. Nimic. Zero. Iohannis a semnat un acord cu Trump impotriva extinderii retelei 5G cu echipamente Huawei. Ce iti spun eu sunt fapte, stiri pe care le gasesti si tu. Nu sunt dorintele sau visele mele despre Huawei.

  15. Eu stau potol ca am Note 10 Plus 512 GB. Huaweistule, am vesti nasoale pentru tine. Niciun model de Huawei care apare de acum inainte fara Google Services nu va mai fi comandat in UE si in orice alta parte a lumii unde functioneaza Google Services. Operatorii de telefonie mobila si magazinele mari au intrerupt orice comenzi la Huawei. E oficial. Că nu s-ar mai vinde petardele Huawei fara Google Services, e logic. Din aceasta cauza Huawei se va retrage anul acesta din UE. Se intorc in China unde au vanzarile cele mai mari. 90% din telefoanele vandute erau prin operatorii de telefonie. Retelele de telefonie mobila de la noi nu au mai comandat produse Huawei din iunie. Nimic. Zero. Iohannis a semnat un acord cu Trump impotriva extinderii retelei 5G cu echipamente Huawei. Ce iti spun eu sunt fapte, stiri pe care le gasesti si tu. Nu sunt dorintele sau visele mele despre Huawei.

  16. Unii vad, altii nu vad. Eu vad diferenta de la 1080p la 1440p pe anumite filmari 4K nativ foarte clare cu detalii multe. Acuitatatea vizuala ca toate celelalte simturi difera de la persoana la persoana. Bunica-miu de exemplu nu a avut nevoie de ochelari pâna la 65 de ani. Dar nu e vorba de asta. E vorba de ce poate sau nu poate iPhone 11 scos pentru anul 2020. Si pe ecran nu afiseaza decat 1080p ca un midranger de 300 euro. Jalnic.

  17. Din pacate Huawei e amintire. Retelele de telefonie si magazinele mari on line de la noi si din UE nu au mai comandat nimic de la Huawei din mai-iunie. Mate 30 Nu se va vinde oficial in UE , decat poate adus prin magazine semiobscure care cumpara marfa gri de pe Ebay ca Quickgsm. Bootloader-ul e blocat, nu vei putea instala nimic pe Mate 30. Uită de el. Oricum Huawei a mintit foarte mult. Isi merita soarta. Mai mult, Iohannis a semnat un acord cu Trump că nu vom instala in Romania echipamente 5G de la Huawei. Huawei incet se vor retrage din UE din lipsa de comenzi mari.

  18. Eu an pus testul asta ca să nu mai aveți voi gura mare, pana acum când iphone castiga în teste va dădeați mari, acum înghiți în sec ca nici în teste nu mai castiga, la camera nu mai zic, huawei mate e pe primul loc, asa ca mai rămâneți cu ios care și ala umilit în viata reala, am văzut destule teste unde telefoanele pe android se misca mai bine ca ios.

  19. Eu stau potol ca am Note 10 Plus 512 GB. Huaweistule, am vesti nasoale pentru tine. Niciun model de Huawei care apare de acum inainte fara Google Services nu va mai fi comandat in UE si in orice alta parte a lumii unde functioneaza Google Services. Operatorii de telefonie mobila si magazinele mari au intrerupt orice comenzi la Huawei. E oficial. Că nu s-ar mai vinde petardele Huawei fara Google Services, e logic. Din aceasta cauza Huawei se va retrage anul acesta din UE. Se intorc in China unde au vanzarile cele mai mari. 90% din telefoanele vandute erau prin operatorii de telefonie. Retelele de telefonie mobila de la noi nu au mai comandat produse Huawei din iunie. Nimic. Zero. Iohannis a semnat un acord cu Trump impotriva extinderii retelei 5G cu echipamente Huawei. Ce iti spun eu sunt fapte, stiri pe care le gasesti si tu. Nu sunt dorintele sau visele mele despre Huawei.

  20. Stai mai liniștit ca nu doar huawei exista, mai e și one plus care de departe e cel mai bun telefon pe android, cât despre huawei o sa își revină cand nu o sa mai fie Trump presedinte, ca nu cred ca americanii sunt de doua ori prosti sa îl mai voteze, și atunci o sa revină totul la normal și cu huawei. Fiecare cumpăra ce telefon dorește, daca tu ai note 10 sa îl stapanesti sănătos, eu îmi cumpăr ce telefon doresc, daca nu e sa fie mate 30,poate sa fie P30 și tot sunt mulțumit. O zi plăcută!

  21. De cand a aparut telefonia mobila, s-au dezvoltat doua tipuri de dementi , de oi spalate pe creier, victime ale marketing-ului si minciunilor impachetate frumos in reclame cu Gal Gadot: Aifonistii si Huaweistii. Daca pe Aifonisti îi inteleg, ca au muzica cumparata pe iTunes de 10 ani si toata agenda pe iCloud, pe Huaweisti nu-i inteleg absolut deloc. Inainte de a arunca banii la WC pe un Huawei P30, uita-te la ce a lansat Xiaomi: Mi Mix Alpha cu camera de 108 mp care in pixel binning face poze cu 27 mp foarte mari. Este cel mai tare senzor dezvoltat de Samsung, o sa fie pus si pe S11 in 2020 intr-o forma imbunatatita. Uita dracu’ de mizeria aia de Huawei. Numai minciuni au scos.

  22. Serios? Simt lipsa ecranului 2k din note 9 care l-am dat si am luat s10e cu ecran 1080p. Diferenta majora. Nu mai cumpăr in viata mea telefon fara ecran 2k plus

  23. Care noi? eu nici nu am iphone. Ai ajuns sa pui minciuni ca sa nu mai aiba isheeps gura mare? Atat de disperat ai ajuns? Doar iti atrageam atentia ca ai pus o inventie…asa poate si cineva cu un iphone 11 sa faca OC la cpu si sa aiba rezultate si mai mari si sa ti le posteze TIE ca sa “nu mai ai gura mare”…..tipic oamenilor mici frustrati si neinformati. Mie mi-a placut si am avut huawei, mai exact p30,dar din pacate nu mai reprezinta incredere,iar in viata reala ai numai de tras acum din cauza limitarilor. Deci inca o data…vezi ca acele scoruri NU SUNT REALE. Data viitoare verifica sursa ca sa nu te faci de ras

  24. Ce limitări ai, iti e greu în 30 de secunde sa instalezi serviciile google, e pus un articol cât de simplu poți sa le instalezi, sau e lenea prea mare pe tine cât despre teste poți cauta singur cât are primul telefon un xiaomi parca scoate 469000,si sunt reale, mate 30 e pe locul 3 în topul asta, dar eu am pus testele pentru cei care erau cu gura mare cum ca iphone umilește telefoanele android în teste, și unu din ei e adminu acestui site care pune titlurile astea cum ca umilește în teste, sunt o grămadă de titluri pe site de teste cu umilință și asa mai departe

  25. Da pt ca nu ai un fullHd cu care sa il compari

    si eu simt lipsa a 4k pe ceasul meu inteligent..right

    Am mai auzit din astea si toti sunt zmei cu specificatiile in fata pana ii pun sa compare fara sa stie care este care..si se schimba situatia

  26. Da, sigur..si eu simt lipsa a 4k pe ceasul meu inteligent..
    Am mai auzit din astea si toti sunt zmei cu specificatiile in fata pana ii pun sa compare fara sa stie care este care..si se schimba situatia

  27. Samsung stiu ca au camere bune si totusi huawei scoate punctaje mai bune, la samsung prostia e ca se vad prea colorate, nu sunt culori naturale, sunt atatea video pe youtube cu comparația camerelor si se vede ca la note 10 culorile sunt mai aprinse, cat despre xiaomi alpha, trebuie sa fiu nebun sa dau 2500 de euro pe el,poate doar daca m-ar da banii afară din casa, altfel nu vad cum sa dau atâtia bani pe el.

  28. Samsung stiu ca au camere bune si totusi huawei scoate punctaje mai bune, la samsung prostia e ca se vad prea colorate, nu sunt culori naturale, sunt atatea video pe youtube cu comparația camerelor si se vede ca la note 10 culorile sunt mai aprinse, cat despre xiaomi alpha, trebuie sa fiu nebun sa dau 2500 de euro pe el,poate doar daca m-ar da banii afară din casa, altfel nu vad cum sa dau atâtia bani pe el.

  29. Ce va dati toti loviti? Note 10 e mai scump ca iPhone 11. P30 Pro e mai scump ca iPhone 11 Pro. Frumos, urat, pana la urma se rezuma la stabilitate si pana acum niciun sistem de operare nu s-a dovedit la fel de stabil ca iOS.
    Tri camera? Extraordinar! Ca s-au luat aproape toti ceilalti producatori de smart phone-uri cu notch-ul de la X, a tacut subit toata lumea. Ce atata hate?! Nu va obliga nimeni sa va luati daca nu va place.