Orange: SÆRLIG meddelelse rettet mod mange kunder fra Rumænien

Orange are un nou anunt special pentru clientii sai din Romania, iata ce spune ca ofera gratuit in momentul de fata pentru abonatii din tara.

Orange børn

Orange are pentru 1 iunie un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa intereseze foarte multa lume pentru ca vorbim despre ceva dedicat special copiilor. Cei de la Orange le readuc aminte parintilor ca pe 1 iunie le pot oferi copiilor posibilitatea de a urmari multe episoade noi ale sezoanelor de desene animate pe care in mod normal le vad la televizor, ele fiind oferite in denne side pentru cei mici.

Orange are o sectiune speciala dedicata canalelor cu desene animate, iar asta pentru ca era nevoie de o locatie in Orange TV Go in care parintii sa poata gasi doar ceea ce ii intereseaza in principal pe cei mici. Vorbim despre cele mai populare canale cu desene animate care sunt disponibile la Orange, si nu numai, acestea avand foarte multe seriale pe care copiii le indragesc, iar cei de la Orange le ofera gratuit pe toate pana pe 15 iunie.

Orange: SÆRLIG meddelelse rettet mod mange kunder fra Rumænien

Orange a anuntat acum vreo saptamana ca ofera posibilitatea de a urmari in mod gratuit tot continutul din denne side in mod gratuit pana in 15 iunie, iar acum le readuce aminte parintilor despre ceea ce primesc. Acest continut face parte din mai multe tipuri de continut pe care cei de la Orange l-au oferit in mod gratuit pentru clientii din Romania in starea de urgenta, iar mai apoi in starea de alerta, deci vorbim despre vesti bune pentru toata lumea.

Desenele și serialele ideale pentru mini-vacanța de 1 iunie? Ai numeroase episoade noi de urmărit, în secțiunea Movie Go…

Udgivet af Orange pe Søndag den 31. maj 2020

Orange nu are doar aceste desene animate disponibile in mod gratuit pentru clientii sai din Romania, ci si alte tipuri de continut pe care le ofera in momentul de fata pentru abonati. Majoritatea continutului este oferit prin Orange TV Go cu limitare pentru abonatii Orange care au si abonamente de televiziune, astfel ca e foarte posibil sa aveti nevoie de unul pentru a putea urmari tot continutul in mod gratuit, dar totul depinde de ceea ce servicii aveti.

Orange a ramas de ieri si fara alte beneficii pe care le oferea pentru clienti in perioada starii de urgenta, si a starii de alerta, insa nu e exclus ca acelea sa fie extinse.