BRD Rumænien: OBS! Meget VIGTIG besked i sidste øjeblik

BRD Romania are un foarte important mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce decizie a fost luata si ce trebuie sa stii acum.

BRD Rumænien arbejde

BRD Rumænien a publicat in cursul acestei zile un foarte important mesaj de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, si trebuie sa stii in mod expres ceea ce banca vrea sa comunice pentru toata lumea chiar acum. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat programul de sarbatori pe care-l vor avea sucursalele din toata tara, astfel incat stii daca vei putea ajunge in vreuna pentru a rezolva orice fel de probleme ai cu serviciile sale acum.

BRD Rumænien spune ca in zilele de 25 si 26 decembrie, care au fost declarate legale si nelucratoare, unitatile sale din toata tara vor fi incluse, exceptie facand cele din centrele comerciale, care vor avea program diferit. Acelasi lucru este valabil pentru zilele de 1 ianuarie si 2 ianuarie, atunci urmand a se intampla fix acelasi lucru, programul din centrele comerciale fiind adaptat in functie de acestea, dar in rest toate unitatile vor fi inchise.

BRD Rumænien: OBS! Meget VIGTIG besked i sidste øjeblik

BRD Rumænien explica deasemenea faptul ca in zilele de 24 decembrie si 31 decembrie programul sucursalelor sale va fi de 6 ore, in timp ce programul agentiilor va fi de doar 4 ore, deci putin timp pentru a rezolva probleme. Pentru Contact Center, cei de la BRD Romania spun deasemenea ca va exista un program special in baza caruia clientii si vor putea cere ajutor cu diverse probleme, dar desigur in limitele impuse de catre banca pentru ei toti.

BRD Rumænien impune acest program in perioada sarbatorilor de iarna pentru ca angajatii sai au nevoie de zile libere, si pentru ca asa se intampla in fiecare an in aceasta perioada, mai ales ca acum vorbim si despre un weekend prelungit. Craciunul este “legat” de un intreg weekend, astfel ca foarte multi romani vor avea mai multe zile libere decat de obicei, iar aici ii includem si pe unii dintre angajatii BRD Romania, in special cei care nu lucreaza in centrele comerciale.

BRD Rumænien nu e singura banca de la care vedem o decizie de acest gen impusa, asa ca ramane sa vedem cat va dura pana cand alte banci vor lua decizii similare pentru clientii din toata tara.