Netflix: The AMAZING Decision for the Extremely Popular Series

Netflix-oplevelsen

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, nu rateaza vreo ocazie de a fi in centrul atentiei, astfel ca astazi vorbim despre o noua decizie extrem de interesanta luata de catre ea. Pentru ca Squid Game este un serial atat de popular, cei de la Netflix au luat decizia de a aduce in lumea reala jocul pe care il prezinta in cadrul acestui titlu, ceva ce nu parea posibil pentru foarte multi oameni, dar ceva ce devine real acum.

Netflix surprinde complet cu aceasta decizie pe care a luat-o, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care are menirea de a tine serialul si mai mult in centrul atentie lumii intregi acum. Netflix prezinta mai jos ce a facut special de Halloween pentru fanii Squid Game din Los Angeles, in cartierul coreean compania recreand lumea din serial pentru cei care au curajul de a participa la jocurile care au fost gandite de catre angajatii companiei americane.

Netflix: The AMAZING Decision for the Extremely Popular Series

Netflix stie foarte bine cat de popular este Squid Game, deci stie si cat de multa atentie va atrage spre serial o actiune de acest gen, chiar daca pana la urma reproducerea in lumea reala a serialului e ceva periculos. Decizia celor de la Netflix vine la cateva saptamani dupa ce profesorii din Marea Britanie atrageau atentia ca elevii incep sa reproduca in lumea reala povestile din Squid Game, iar asta poate duce la probleme extrem de mari.

Netflix este totusi mai interesata sa le aduca fanilor Squid Game ceea ce isi doresc, adica sa experimenteze o parte din ceea ce vad in serialul din platforma, iar clipul video de mai sus ar trebui sa ne arate cum a fost gandit tot. Netflix testeaza reactiile internetului cu actiuni de acest gen, astfel ca nu este exclus sa vedem decizii similare luate pentru a aduce la realitate Squid Game inclusiv in alte orase mari de pe glob cu multi fani ai serialului.

Netflix a mai avut proiecte de acest gen pentru a le arata oamenilor in lumea reala cum pot experimenta ceea ce vad in serialele sale, iar pana acum aceste idei au avut destul de mare succes.