Formel 1: Lewis Hamiltons uventede pensionering

Formel 1 Den uventede meddelelse PENSIONERING Lewis Hamilton

Formel 1 er en af ​​de vigtigste konkurrencer i hele verden, med millioner, over millioner, af fans, der meget nøje følger de løb, hvor Lewis Hamilton og Max Verstappen konkurrerer på banerne. I begyndelsen af ​​dette år var Lewis Hamilton i centrum for ekstremt seriøse diskussioner om hans pensionering, især da skuffelsen over at miste mesterskabstitlen i den foregående sæson "vejede" tungt på den britiske kører.

Formel 1 startede stadig med en kampklar Lewis Hamilton, selvom Mercedes-bilen ikke hjalp ham meget indtil for nylig, men ikke desto mindre fortsætter køreren i sæsonen 2023. Ifølge Toto Wolff, lederen af ​​bilteamet Formel 1 af dem fra Mercedes ser det ud til, at Lewis Hamilton tidligst går på pension i 2024, eller det er i hvert fald i øjeblikket planerne vedrørende den britiske kører.

Formel 1 ville lide et betydeligt tab, hvis Lewis Hamilton skulle trække sig, men chefen for Mercedes-teamet gør det klart, at det ikke sker nu, noget der naturligvis kommer som en glimrende nyhed. At holde Lewis Hamilton i kampen om et Formel 1-mesterskab inklusive i 2024 vil sikre os mere konkurrence mellem kørere og flere løb for at holde vores hjerter i munden, som fans af denne meget vigtige konkurrence bliver undervist.

”Nej, vi er et lykkeligt sted med Lewis, og der er ingen tvivl om, at vi starter sæsonen og den næste et godt sted. Men det er for tidligt at tale om 2024. Men når det er sagt, kunne jeg ikke forlange et bedre chaufførpar. Men nej, det er fantastisk, hvordan de to Hamilton og Russell virkelig hjalp med at komme videre, og jeg er glad for Lewis, fordi han havde uheld - han kunne have været på podiet et par gange, hvis Safety Car ikke havde arbejdet imod ham.

Formel 1 fortsætter i de kommende måneder med snesevis af løb, over løb, hvor politiet fra de vigtigste hold rundt om i verden vil være involveret, og Lewis Hamilton vil være i forgrunden i mange af løbene. Det er stadig uvist, i hvor høj grad Lewis Hamilton formår at vinde flere løb i fremtiden, men det lader til at være helt klart, at han ikke vil opgive Formel 1 så let, især da han ønsker at vinde sin ottende titel som mester i karrieren .

Formel 1 fortsætter denne weekend med et Grand Prix-løb i Canada, og Lewis Hamilton vil forsøge at placere sig på podiet igen, så tæt på som muligt, eller endda over Max Verstappen.