Formel 1: Lewis Hamilton skuffet før Silverstone-løbet

Formel 1 Lewis Hamilton skuffet forud for Silverstone Race

Formel 1 fortsætter denne weekend med et Grand Prix-løb på Silverstone-kredsløbet i Storbritannien, og Lewis Hamilton erklærede sig ekstremt påvirket af, at det trods forbedringerne af hans bil ikke lykkedes ham at opnå en bedre placering. Lewis Hamilton blev kun nummer 5 i Silverstone Formel 1-kvalifikationsløbet, på trods af at han gerne ville have været på podiet i sit hjemland.

Lewis Hamilton havde store forhåbninger til de seriøse forbedringer af Mercedes' Formel 1-biler, men det lader til, at de ikke var nok til at sætte ham i en position til at give ham en bedre chance for at vinde sit første Grand Prix-løb i 2022. På trods af de dårlige forhold. positionering, for ham, som den britiske kører har i dette britiske Formel 1-løb, taler vi stadig om en af ​​de bedste i denne sæson.

Forbedringerne til Formel 1-bilerne hjalp ikke Hamilton

Formel 1 startede i 2022 med en meget dårlig udvikling for Lewis Hamilton, han formåede ikke at tilpasse sig de ændringer, som Mercedes havde foretaget for deres egne biler, og dette kunne fuldt ud ses i de dårlige resultater opnået indtil videre. I de sidste 2 løb lykkedes det Lewis Hamilton at slutte på bedre placeringer i ranglisten, men i Storbritannien ønskede han at få en sejr foran de britiske fans, men det er stadig uvist, om han vil være i stand til dette med start fra kl. 5. plads.

“Jeg er en smule skuffet, fordi vi har så stort et publikum her, og vi har arbejdet så hårdt for at kæmpe om pole position i dag, og jeg tror, ​​vi kunne have været i top tre; Jeg sigtede i hvert fald efter andenpladsen, og at blive nummer fem gør det svært i morgen. Men jeg ved, at jeg har dette fantastiske publikum med mig i morgen, så jeg vil prøve at skubbe fremad."

Lewis Hamilton placerede sig stadig bedre end sin kollega George Russell, der kun nåede 8. placeringen, så hans chancer for at afslutte løbet med en god placering er endnu lavere, men måske vil begge undervejs lykkes med at genvinde forskellen fra podiet. Lewis Hamilton har sat som sit mål for år 2022 at vinde den 8. mesterskabstitel i Formel 1, men dette virker ekstremt langt fra opfyldelse på grund af de få point, der er indsamlet indtil videre.

Formel 1 er stadig meget langt fra slutningen i denne sæson, så Lewis Hamilton har stadig mange chancer for at genvinde det tabte, så det er stadig uvist, i hvilket omfang hans indsats bliver kronet med succes eller ej.