Formel 1: Hamilton roser Red Bull Car, hvad han siger om Verstappen

Formel 1 Hamilton roser Red Bull-bilen siger Verstappen

Formel 1 holdt en lille pause i denne periode, efter det sidste løb på Hungaroring, men kørerne er stadig meget forbundet med mesterskabet i 2022. Nogle af jer ved sikkert allerede, at Lewis Hamilton blev nummer 2 i det sidste Formel 1-løb, idet han er på podiet for 5. gang i træk, men han er stadig skuffet over Mercedes-bilen.

Lewis Hamilton var stadig bag Max Verstappen i den sidste weekend, og ifølge opgørelsen nedenfor roser han Red Bull-bilen mere end køreren. Briten siger, at Red Bull har en ekstremt god bil, siden Max Verstappen startede fra en svag position og formåede at vinde Formel 1-løbet med et forspring på 10 sekunder.

Formel 1 er en konkurrence, hvor bilen er ekstrem vigtig, og folkene fra Mercedes kommer tættere og tættere på at løse de problemer, Lewis Hamilton klager over. I mellemtiden fortsætter Max Verstappen med at vinde løb, men den britiske kører er stadig på podiet uden endnu at opnå en sejr i 2022.

Hamilton imponerede over Red Bulls F1-bil, ikke Verstappen

Lewis Hamilton ville have vundet Formel 1-løbet på Hungaroring, ifølge chefen for Mercedes-teamet, Toto Wolff, men kun hvis han ikke havde haft problemer i kvalifikationsrunderne. Han siger, at holdet stadig kommer tættere på at løse de problemer, Hamilton klager over, og for at tilbyde ham de præstationer, han skal bruge for at vinde de næste løb.

Formel 1 Hamilton Lauda Car Red Bull siger, at Verstappen kæmper mod champagne

”Hvis man virkelig ser på Max Verstappens løb, startede hollænderen på en 10. plads, gik ind i sættet og vandt løbet med 10 sekunder. Det siger stort set alt om deres bil. Vi fandt noget, og vi kom selvfølgelig lidt tættere på nu, da vi kunne konkurrere med Ferrari'erne. Og jeg tror ærligt talt, at vi i et lige løb måske ikke er så langt bagefter Max." sagde Hamilton.

Formel 1 vil fortsætte med en anden del af sæsonen fra den sidste uge af august, så Mercedes indtil da har tid nok til at arbejde på problemerne med sin bil. Hvorvidt han vil være i stand til at løse dem, skal vise sig, men det er klart, at der er en stor interesse i at give Hamilton de præstationer, han har brug for.