iPhone 5S får et bedre kamera, men forvent ikke mirakler

  iPhone 5S vil have en værelse bedre, vi ved det med sikkerhed, men ingen informationskilde har indtil videre afsløret detaljer om, hvad der vil gøre dette kamera bedre. Rygtet siger det iPhone 5S han ville have en værelse på 12 megapixel, 4 megapixel højere end den i iPhone 5, men sikkert mange af jer allerede ved, at antallet af megapixel ikke er vigtigt. Det vigtige er billedsensoren og måden kameraet er bygget op på, og indtil nu har jeg ikke fundet ud af om det bliver brugt iPhone 5S vi vil tage meget bedre billeder end med nogen anden iPhone udgivet indtil videre.

  iPhone 5 medførte mindre forbedringer til optagelsen af ​​billeder, hovedsageligt tager det meget bedre billeder under dårlige lysforhold, men ellers er der ingen større forskelle i forhold til terminalens kamera iPhone 4S. Vi ved, at vi i iPhone 5S vil have en værelse som vil tage endnu bedre billeder under dårlige lysforhold, men jeg anbefaler ikke at forvente større forbedringer i forhold til optagelse af billeder, for det er usandsynligt, at der vil ske en vigtig teknologisk revolution i en iPhone fra S-serien, især hvad angår kameraet.

  Jeg forventer, at iPhone 5S tager bedre billeder under dårlige lysforhold, gengiver farver lidt mere korrekt, optager lyden bedre til videoklip og har et forbedret system til stabilisering, men jeg tror ikke, vi får andet. Der er mulighed for, at Apple implementerer nye funktioner til fotoredigering, men chancerne er små, og det bliver bestemt ikke noget ekstraordinært. Det ville være ideelt, hvis Apple ville introducere muligheder for at anvende effekter under optagelse af billeder eller videoklip, muligheder for indstilling af opløsning eller antal billeder, men jeg tror, ​​at ønsker af denne art ikke vil blive opfyldt i en native applikation af iOS.

24 KOMMENTARER

  1. 5S nu va fi ceva spectaculos. Va fi doar o alternativă la ceva mai bun decât iPhone 5 pentru că nici ceilalti producatori nu au ceva spectaculos.

  2. @zaone ai spus gresit ca iPhone.ul din seria S nu o sa aduca “o revolutie” pt ca daca iti aduci aminte iphone.ul 4s chiar a adus o revolutie la camera.Asa ca in 5s asteptam o camera mult mai buna ca cea a iPhone.ului 5

  3. Pot sa ii puna si aripi la 5s, tot o sa fie mai slab decat samsung-ul s4. In momentul actual singurul lucru care mai salveaza apple este soft-ul. Nu sariti cu gura pe mine, am toata gama de produse apple de la ipod la imac nou, dar se pare ca apple pierde teren in fata celor de la samsung.

  4. defapt toate iphonurile din seria S au avut o revolutie a camerei. 3gs a fost primul iphone care filmeaza si primul telefon mobil cu touch focus iar iphone 4s a adus aceasta camera cu 5 lentile si senzorul mult mai bun fata de iphone 4. Daca ne luam dupa lansarile precedente camera 5s ar trebui sa fie mult mai buna decat cea a iphone 5

  5. La 4S am avut urmatoarele imbunatatiri fata de iPhone 4:
    – procesorul, care nu mai e un Apple A4, e un Apple A5
    – number of cores, care sunt 2, nu numai unul
    – bemchmark-urile, care au crecut cu circa 45%
    – camera, care s-a imbunatatit destul, de la 5 la 8 mpx (cea din spate), si de la 0.3 la 0.9 mpx (cea frontala)
    – si bateria de la 1420 mAh, la 1430, ceea ce este foarte putin.

    Cam astea supnt imbunatatirile de la 4 la 4S, deci probabil vom avea si ceva schimbari de la 5 la 5S.

  6. La 4S am avut urmatoarele imbunatatiri fata de iPhone 4:
    – procesorul, care nu mai e un Apple A4, e un Apple A5
    – number of cores, care sunt 2, nu numai unul
    – benchmark-urile, care au crecut cu circa 45%
    – camera, care s-a imbunatatit destul, de la 5 la 8 mpx (cea din spate), si de la 0.3 la 0.9 mpx (cea frontala)
    – si bateria de la 1420 mAh, la 1430, ceea ce este foarte putin.
    Cam astea sunt imbunatatirile de la 4 la 4S, deci probabil vom avea si ceva schimbari de la 5 la 5S.

  7. @Sasu zi-ne si noua reteta succesurilor in care tu ai avut atatia bani sa-ti iei de la ipod la noul imac pentru ca din munca cinstita sau dintr-un minim pe economie in romania(unde tot mai multi patroni corupti si avari il dau angajatilor) nu-ti iei nici macar folie pentru telefon da’ sa ai cam tot ce lanseaza apple pe piata indiferent de anii in care ei au facut produsele(sau lucrezi pe afara si asta poate fi explicatiunea de iti permiti sa cumperi produse de la apple).fara suparare dar tot romanul de rand si-ar lua ce scot apple pe piata si nu numai daca ar fi platit macar ca in ungaria sau polonia sa nu zic alte tari din europa sau in state sau australia.

  8. Heroes stai linistit ca oricat de greu ar fi in tara sunt o gramada de oameni care isi permit mai mult decat iti inchipui si nu trb tu sa ii tragi la raspundere de unde au banii ca nu esti de la fisc..

  9. Din ce in ce si mai multa lume dezamagita de prodesele apple si de ios-ul in sine, si eu sunt fan apple dar parca la fel ca toti ceilalti astept minunea macar la ios daca nu la noul iphone , si daca minunea asta nu se va intampla in 5s compania risca sa piarda multi clienti si asta se vede pe toate site-urile pe care se vb despre idevice-uri.

  10. Nu e vorba de dezamagire, produsele sunt bune si sigur au tehnologia necesara sa faca mai mult , dar ….nu stiu ce se intampla.

  11. Apple CHIAR pierde teren in fata competitiei…din pacate…n-am mai auzit de nimic wow de ani de zile…

  12. Nu sunt fan apple si in afara de iphone nu as cumpara nimic de la ei.Efectiv nu ma interseaza alte produse de la ei.Cu banii pe un Imac mi-as face un super calculator cu mult peste el.Si daca ar fi sa ma iau dupa aroganta lor,nu as mai cumpara nimic sub sigla apple!

  13. Era de asteptat sa nu fie ceva bestial. Ne-am obisnuit cu dezamagirile. Oricum, eu m-am decis, in momentul in care HTC One o sa fie disponibil pe la baieti, imi dau la schimb i5-ul pe el, chiar si cu o mica diferenta. De 2 ani n-au facut nimic sa ne incante, si nici nu cred ca o sa faca ceva in viitorul apropiat. Chiar discutam cu baietii care folosim tel apple, si toti au ajuns la aceeasi concluzie. Problema lor cea mare sta in customizare si in restrictiile downgradului. Posibil, ca daca vor permite customizare ca la concurenta, sa aiba si iphon-ul lag. Tot ce e posibil, e doar parerea mea

  14. @bobby67: tocmai, invers, am restul produselor apple sunt la diferente mai mari decat este iphone fata de competitie. Un iMac pt gaming daca la asta te referi..da poti sa iti faci ceva mai smeker dar pt productie sau pt MacOS este ceva gen cum era iphone 2G fata de restu. Mergem mai departe in clasa ipod’urilor? Sau macbook’urilor? Da aici au inceput sa mai scada diferenta ca au mai venit si altii cu ideile celor de la apple. ipad iar inca e mai sus fata de restul overall

  15. Iar i5s daca vine cu asa zisa baterie (zvon) de 1600mah in aceleasi dimensiuni ale iphone 5 da as zice ca ar fi o revolutie a industriei smartphonurilor.

  16. Nu uitati ca momentul schimbarii vine atunci cand Apple considera ca el trebuie sa vina iar impactul trebuie sa fie maxim .
    Eu sunt sigur ca Apple stie exact momentul cand schimbarea trebuie sa vina , sunt capabili de asta, cu totii stim ca Apple are obiceiul asta “prost ” dar sanatos …

  17. @SebyPT eu doar am intrebat cum de isi permite omul atetea alea de la apple si nu lucrez ca trantor la fisc asa cum sunt toti cleptomanii care lucreaza la stat pe banii poporului

  18. De la 4S incoace observ ca zaone foloseste foarte des “NU VA ASTEPTATI LA” … eu zic sa abordezi altfel cand faci un articol nu de alta dar totusi esti moderatorul unui site care trateaza in special compania apple…. stii tu faza cu motoare diesel vs benzine? nu zici motorul diesel e puturos ci zici motorul diesel a ajuns sa fie foarte puternic in zilele noastre si economic totodata 😉 trecand mai departe sunt surprins de faza cu luminozitatea scazuta/…. pana sa apara lumia 920 mai nimeni nu punea accent pe acest aspect… si mi se pare hilar pt ca niciun telefon in afara de mai noul htc one si lumia 920… asa ca sa speram ca ce vor face in noua camera chiar va putea fi testata in low light… nu mizeria asta care e acum… si nu numai la iphone… ci la toete 😉 sanatate

  19. @Heroes esti mai mult decat penibil, sa vii sa arunci cu idei din astea care mustesc de populism, de politician cu minte sterila. Aici e un site unde se discuta despre idevice uri. Si ma ponderez cat pot sa nu degenerez comentariul. De unde apareti nu imi dau seama!