Tim Cook har en unik måde at mindes Steve Jobs' bortgang på

  Gennem sin nyligt oprettede Twitter-konto, administrerende direktør Apple, Tim Cook, meddelte, hvordan han vil mindes de to år siden den legendariske død Steve Jobs. Cook planlægger at tage en lang tur rundt i San Francisco for at reflektere over sit venskab med Steve Jobs og hvordan det ændrede den verden, vi lever i. Steve Jobs var, ifølge de oplysninger, der er fremkommet indtil videre, en af ​​Tim Cooks nære venner og en af ​​de mennesker, der støttede ham i alt, hvad han gjorde, Steve Jobs forfremmede ham til stillingen som CEO.

  Sandsynligvis mindes Jony Ive og andre nære venner af Steve Jobs deres tidligere ven på deres egen måde, men Cook er den eneste, der har givet sine intentioner til kende.

6 KOMMENTARER

  1. “…a schimbat lumea in care traim…” Really? Nu e ca si cum ar fi descoperit leacul pentru vreo boala incurabila sau ar fi castigat premiul Nobel.

  2. Știm cu toții ca a fost un om destept, dar sa nu exageram……totuși sunt alte persoane care cu adevărat au schimbat lumea si au fost uitati.
    Mie personal pana in prezent produsele lor nu mi-au schimbat viața,si nici nu o va face pentru ca într-un final sunt niste obiecte fara valoare si fara vreo importantă anume

  3. Totul are valoare intr-un fel sau altul ! Dar asta tine de experienta
    Apple a schimbat enorm de mult in jurul nostru, dar trebuie sa vedem si sa nu exageram.
    Ma gandesc la timpul acela cand aveam telefoane si faceam cu ele doar “call&sms”
    De multe ori aveam nevoia sa platim, sa cautam un museu o piata de peste …. O informatie on the go
    Sunt foarte multe ! Cycling running moto etc

  4. Ați face bine în general, cei care îl minimalizati pe Steve, sa nu mai vorbiți fără sa știți… Cu tot respectul pentru voi… Însă ar trebui ca mai întâi sa cunoașteți personalitatea lui, sa știți prin ce a fost diferit de toți ceilalți, sa cunoașteți care a fost filosofia lui de viata, de companie și ca om! Abia atunci veți conștientiza cât de mare a fost acest om, și cât de mult am pierdut prin faptul ca nu mai este printre noi….!

    Asa ca sa știi, prietene, ca este mult mai valoros decât un laureat al premiului Nobel!
    Marea majoritate a oamenilor încă nu realizează cât de mare a fost acest om!
    Mai uitați-vă la prezentările și conferințele lui de lansare. Analizati-le cadru cu cadru. Si asta e nimic…!