2014 vil bringe os de første smartphones med 4 GB RAM

  Hvis i 2013 Apple beviser, at en smartphone med en 64-bit dual-core processor og 1 GB RAM har bedre ydeevne end chips med 8 kerner og 2/3 GB RAM, jamen i 2014 taler vi om en helt anden kamp. Android-terminalproducenter forsøger at bevise for os, at operativsystemet har brug for mindst lige så meget RAM som en desktop, så Samsung kommer til at gennemføre i fremtiden smartphones op til 4 GB DDR4 RAM for at dække behovene hos alle typer brugere.

  De nye DDR4-chips udviklet af Samsung tilbyder op til 50 % bedre ydeevne end DDR3-chips, mens energiforbruget reduceres med op til 40 %. Selvom koreanerne ikke specificerede, hvornår disse nye chips vil gå i produktion, ville de første komponenter engang i 2014 være klar til implementering i smartphones. Selvom det er usandsynligt, at Samsung Galaxy SV vil indeholde sådan en chip, vil vi måske finde 2014 GB RAM i de Samsung-smartphones, der blev udgivet i slutningen af ​​4.

20 KOMMENTARER

  1. De exemplu ce știe să facă Note 3 ăla lansat în 2013 parcă cu 3 GB RAM nu poate face iPhone. Acei 3 GB ram au rolul lor spre exemplu de a deschide pe același ecran 2 – 3 – 4 aplicații odată, de a interacționa între ele. iPhone încă este un telefon mai simplist care se manevrează ușor și de aceea nu are nevoie de prea mult RAM.

    Probabil cei 4 GB ram vor compensa cu procesorul de 64 bit cu care ar rula perfect. Bineînțeles că telefonul va avea noi funcții complexe unde probabil va avea nevoie de acel ram.

  2. Eu astept 2 telefoane htc one 2 si iphone 6 , daca ipeneul nu o sa treaca la eran un pic mai mare atunci o sa raman la telefonul fabricat de taiwanezi 🙂

  3. La voi funcționează autosugestia atât, cum poți să-ți imaginezi că un Tico cu motor de 1000 cc îl bate pe un BMW cu un motor de 3000 cc doar pentru că acel Tico se numește iPhone, treziți-vă odată

  4. Android-ul la fel ca si windos-ul au nevoie de cat mai mult ram din cauza complexitatii acestor sisteme de operare, ios-ul si os x sunt intradevar mai rapide cu un hardware mult mai slab dar si simplitatea sunt duse la extrem …pe mac sau iphone programele sunt stricte , pe mac nu ai jocuri , mult prea putin suport , etc, iphone-ul este si va ramane singurul telefon premium dar mult prea inchis si cu prea multe minusuri tocmai pentru al face simplu si rapid….dar ca si idee cu cat un os are mai multe functii fie ele bune sau rele are nevoie de cat mai mult ram…….iar chestia cu iphone 5s ca se misca mai bine decat note 3 sau invers este o mare minciuna ambele se misca excelent intradevar un note 3 cu hardware-ul de pe iphone 5s s-ar misca ca un telefon din anii 2000 dar asta inseamna sa ai un os mai complex si liber….optimizarea mult mai grea fata de un os special conceput pentru o anumita gama de aplicatii sau un anumit tip de telefoane cum este ios-ul

  5. Cel cu galaxy s2 inca nu sa trezit…..in schimb cel cu tico a spus tot ce am scris eu in doar cateva cuvinte…doar ca iphone nu este tico este o masina de familie dar nu de curse …simplu

  6. @Mario: Trebuie sa fii complet orb sa faci afirmatii de genul asta, serios. Uita-te la puterea de procesoare a “motorului de Tico” si a “motorului de BMW”. O sa vezi ca sunt inversate lucrurile.

  7. Nu m-ați înțeles, nu am galaxy s2 și nici nu am avut, am un service și magazin de telefoane în special telefoane scumpe și lucrez de 10 ani în domeniu………..

  8. Da mario si degeaba ai 10 ani in domeniu ca nu se vede, am citit toate comentariile si se pare ca va luati la cearta ….

  9. Ios-ul e simplu si eficient, are atatea optiuni de cate are nevoie. Cand cumperi un telefon, il cumperi sa-l folosesti, nu sa modifici sute de setari. Nici nu are rost sa vb de stabilitate si securitate.

    Daca vrei neaparat sa-l customizezi ii faci jailbreak.

  10. OF doamne trebuie multa minte sa critici samsung ca inoveaza ..

    Daca nu ar inova nimeni am sta cu telefoane cu 100mb ram…

    Da se ajunge la specificatii care le au desktop-urile.. dar sincer cu ce te incurca asta?

  11. mario…..cum poti zice tu ca un galaxy s2 e asa puternic cand e demult si muuult depasit inca de la iphone 5!! si iphone 4s la anumite faze e mult mai bun(totusi merge la ultima versiune ios 7 daca stam sa ne gandim)si sa mai tinem cont ca s2-ul a fost un gunoi inca de la prima actualizare!! am avut si eu telefoanele astea si stiu bine ce spun!! 😉

  12. Vreau sa scoata Apple un TV adevarat ca Samsung Smart Tv de 1 an vechime iti mananca zilele.Plasticaraie.Softul e la pamant.Aseara am bagat camera Samsung sa vad niste poze pe Smart Tv, si ca deobicei,fisiere nesuportate,desi pozele erau la o rezolutie decenta.Browserul e jalnic,crapa,scartaie.Magazinul app ,restarteaza,apare mereu ca se actualizeaza ,dar nu aduce nimic bun.Actualizarile la fel,nimic.O plasticaraie.Asa si cu telefoanele si cu tot ce face Samsung.Am respect pentru Sony,Apple…chiar daca sunt ele mai “inchise”,se ocoleasc protectiile.

  13. @mario:exemplul tau cu Tico s-ar traduce cam asa: pune tu un amărât de Logan si pune lângă el un tanc cu un motor de Ferrari,oare care merge mai repede? Ai înțeles idea?