Samsung har allerede forberedt en konkurrent til iPhone 6

  Samsung Metal Galaxy Alpha er navnet på en ny smartphone, som virksomheden Samsung er ved at udvikle det i øjeblikket, som det tilsyneladende tænkes at konkurrere med iPhone 6. Kendt indtil nu som samsung galaxy f, får den nye terminal en metalramme iPhone 5 og et plastikhylster, der imiterer hud, dens udgivelse er planlagt i løbet af den næste måned, blot et par uger før lanceringen iPhone 6.

  Terminalen ville have en 4.7 tommer skærm, præcis ligesom iPhone 6 og det vil arbejde baseret på quad-core/octa-core processorer, ligesom resten af ​​de avancerede smartphones, der blev lanceret af koreanerne. Selvom dem fra Samsung er ved at forberede lanceringen Samsung Galaxy Note 4 I efteråret, for effektivt at bekæmpe iPhone 6 i Korea, vurderes det, at så mange terminaler som muligt skal lanceres på markedet, alt sammen i et forsøg på at skabe forvirring blandt forbrugerne i håbet om, at de vil købe noget med deres lukkede øjne.

  I går fortalte vi dig, at en 5 måneder gammel iPhone 8S solgte bedre end Samsung Galaxy S5 på 35 af de vigtigste markeder rundt om i verden, et tegn på, at Samsung stadig ikke ved, hvordan man effektivt kæmper mod Apple.

Metal Galaxy AlphScomp

23 KOMMENTARER

  1. @alex alexandru…sa copieze dual-flash-ul(fanboy apple care nu a auzit de alte companii) htc evo si droid x(2010-dual flash) deci nu poti vorbi de samsung ca ,copiaza pe apple pentru ca nu este asa 🙂

  2. Samsung are o oferta mult mai mare decata Apple, dar mai mare nu inseamna neaparat mai bine. Galaxy S5 este o gluma proasta. Design-ul este sub predecesorul sau, iar softul este mult sub ceea ce ofera concurenta. Samsung este printre putinele compani care ar putea lovi Apple destul de serios, dar ei decid sa nu o faca.

  3. @vlad eu am vrut sa zic ca daca apple a implementat chestia asta si samsung trebuia?
    Nici nu stiam ca alte companii au dual-flash…
    M-am referit strict la apple si samsung

  4. Ce draguti sunteti. Samsung sunt incapabili sa lupte impotriva Apple? Pai in 20014 au vandut 89 milioane de smarturi iar Apple doar jumatate adica 43,7 milioane. Apple a pierdut batalia inclusiv in America unde anul trecut avea 42% iar acum au cazut la 32%. La ce va foloseste sa va aburiti singuri?
    Samsung a stiut ce e de facut pentru a creste. Acum Apple trebuie sa ia masuri de contracarare a Samsung pentru ca de ani de zile este pe trend descendent. Iar in toamna Apple vine cu un device mai mare. E un bun start.

  5. Zaone cine spune ca nu shnt capabili sa o faca. Ai in fata statistici oficiale ale vanzarilor comparate si ?

  6. @Atomic: Lasa vreaja, daca Dacia vinde 2 milioane de masini castigand mai putini bani si Mercedes doar 1 milion castigand mai multi bani, e clar ca Dacia e the best, nu?
    @laurentiu: Raspunsul e valabil si pentru tine.

  7. Uite aici vrajeala : Dacia la pret de Mercedes. Asta vinde Apple. iPhone 5S are hardware de Galaxy S3 si pret de Vertu. De acolo e profitul cu care va laudati. Daca nu crezi fa o comparatie side by side pe gsmarena.

  8. Stiu ca o s-o tii pe a ta pana la final, dar comparatia mea Dacia vs Mercedes e totala, de la experienta si pana la pret. Chiar nu vreau sa stau sa imi pierd timpul aiurea cu tine, ca ti-ai schimbat atatea nick-uri dupa ce ai facut trolling cat mi-e lene sa te bag iar in blacklist. Experience is king, motorul nu trage repede masina cand drumul e plin de curge. Cand drumul e drept, viteza e alta.

  9. Daca asa va arată viitorul Samsung iar vor fi acuzați ca au copiat design-ul. Seamănă destul de mult cu HTC care seamănă cu iPhone 5. Rușine Samsung, Rușine.

  10. Nu sunt fan nici Apple nici Samsung si nici o alta firma. Sunt fan tehnologie. De asta citesc si blogul tau. Apreciez Apple pentru ceea ce face bine : produse excelente. Dar ii penalizez pentru pretul exagerat si cultura pe care o promoveaza.
    Si nu o sa inteleg niciodata atitudini gen “tot ce face Apple e bine” si “tot ce face Samsung e rau”.
    Iar pentru asta merit ban permanent.

  11. Nu spune nimeni ca tot ce face Apple e bine si ca tot ce face Samsung e rau, dar Samsung pare ca o gaina fara cap cand vine vorba de combaterea iPhone-urilor. Atunca grenade peste grenade care au efect aproape nul.

  12. Am si iPhone 5 si galaxy S4- ambele cu update-ul la zi 7,1.2 si respectiv Kitkat 4.4.2; din propria experienta va zic- ca si design S4 imi place mai mult (parerea mea- nu dau cu parul;)), dar ca si soft iPhone e best.
    Ce tine, @Atomic, ca iPhone-ul are caracteristici de S3 nu conteaza( la fel parerea mea- nu dau cu parul) – conteaza ce poti sa faci cu 1Gb de ram si procesor de 1.3- si iarasi ne intoarcem la soft…
    Cand Apple va exterioriza softul (a se citi Niciodata) – vom avea posibilitatea sa alegem pentru design si performanta.

  13. @Atomic: cu pretul (exagerat de mare) sunt de acord, dar cu hardware-ul, nu. iPhone NU ARE NEVOIE de hardware la fel de … WOW ca si Galaxy pentru ca are iOS. La Android e nevoie de hardware mult mai puternic pentru a oferi o experienta de utilizare cat de cat apropiata de iPhone. Capisci?!

  14. Ar fi curios de vazut ce vânzări fabuloase ar avea acest metal galaxy alpha daca ar fi lansat in aceasi zi cu iPhone 6!!! Păcat ca sunt dereglate ca si timp lansările vârfurilor de gama ale lui Apple si Samsung. Oare câte galaxy s5 ar fi vândut samsung in comparație cu un sa zicem iPhone 5s daca ar fi fost lansate in același zi??? Realitatea ne arata ca un iPhone lansat cu 8 luni in urma a avut vânzări mai mari decât recent lansatului galaxy s5! De ce marii producători de smartphone-uri amâna lansarea modelelor proprii după Septembrie cand are loc traditionala lansare a unui nou iPhone?

  15. Este o porcarie de telefon mai mare ca s5 l-am butonat inainte tuturor mai exact acum 3 saptamani se fabrica inca de cand a fist lansat s5

  16. Asa, produceti mult si prost ca asta este solutia.
    Da-u-ar Dumnezeu sa dati faliment copiatori nesimtiti. Niciodata o copie nu va fi mai buna decat originalul!
    Sper sa creasca preturile cu 50% la apple ca sa se reflecte diferenta de calitate si in pret si sa se termine odata cu comparatiile astea inutile.

  17. @Zaone… Ca tot ai adus vorba de Mercedes… Ia citeste ce reprezinta Mercedes in industria auto, citeste istoria marcii, vezi ce au inventat si cum s-au comportat de-a lungul timpului… Si o sa vezi de ce mie spre exemplu imi place Mercedes si nu-mi place Apple, care actioneaza total diferit.